Syoss

A Syoss a hajkozmetikai szektoron belül egy olyan kiskereskedelemben forgalmazott márka, amely fodrászokkal kifejlesztett és tesztelt professzionális termékeket kínál.

A Syoss az elmúlt 10 év egyik legsikeresebb hajkozmetikai bevezetése, amely fodrászokkal, stylistokkal és színtechnikusokkal kifejlesztett és tesztelt hajápolási, hajformázási és hajszínezési termékeket kínál.

Hajápolás: A nagy-teljesítményű formula Keratin-Primer-rel – világszerte használt professzionális technológia – segít megerősíteni a hajszálakat és olyan ápolást nyújt a hajnak, mintha csak a fodrásztól jött volna – minden nap.

Hajformázás: Nagy-teljesítményű formula salon-control-system-mel. Mintha csak a fodrásztól jött volna – minden nap.

Hajszínezés: Professzionális minőségű hajfesték hosszantartó színeredménnyel otthoni használatra – fodrászokkal és színtechnikusokkal kifejlesztve és tesztelve. A nagy-teljesítményű formula bezárja a professzionális színpigment mixet a hajszálak mélyébe az intenzív, fantasztikus és ragyogó színeredményért- árnyalattól függő ősztakarással.

A Syoss egy olyan sikeres kiskereskedelemben forgalmazott márka nők és férfiak számára egyaránt, amely szalonszépségű hajat kínál, mintha csak a fodrásztól jött volna az ember – minden nap.

Top márka
www.syoss.hu

Információk & Szolgáltatások