Syoss

Idézd fel az érzést, amikor kisétálsz a szalonból!

A Syoss a hajkozmetikai szektoron belül egy olyan, a kiskereskedelemben forgalmazott márka, amely fodrászokkal kifejlesztett és tesztelt professzionális termékeket kínál. A japán eredetű márka különleges, ázsiai ihletésű összetevőjű termékei teljeskörű ápolást nyújtanak a haj számára. 

A Syoss az elmúlt 10 év egyik legsikeresebb hajkozmetikai bevezetése, amely fodrászokkal, stylistokkal és színtechnikusokkal kifejlesztett és tesztelt hajápolási, hajformázási és hajszínezési termékeket kínál.

Hajápolás: A nagy-teljesítményű formula Keratin-Primer-rel – világszerte használt professzionális technológia – segít megerősíteni a hajszálakat és olyan ápolást nyújt a hajnak, mintha csak a fodrásztól jött volna. A portfólióban megtalálhatóak samponok (több kiszerelésben), hajbalzsamok, intenzív hajbalzsamok, valamint többfunkciós, tégelyes hajpakolások és egy különleges, olajosból krémes textúrává alakuló formulájú hajápoló is. Válassza a hajtípusának megfelelő Syoss hajápoló termékcsaládot!

Hajszínezés: Professzionális minőségű hajfestékek hosszantartó színeredménnyel, otthoni használatra – fodrászokkal és színtechnikusokkal kifejlesztve és tesztelve. A nagy-teljesítményű formula bezárja a professzionális színpigment mixet a hajszálak mélyébe az intenzív, fantasztikus és ragyogó színeredményért- árnyalattól függő ősztakarással. A Syoss Oleo Intense hajfestékek emellett ammóniamentesek és formulájuk ápoló fair-trade argánolajat tartalmaz.

Hajformázás: Nagy-teljesítményű formula salon-control-system-mel. Hajlakkok, hajhabok, hővédő spray-k, zselék, krémek és waxok – egyedi erősségben, az egyedi frizuráért.

Top márka
www.syoss.hu

Információk & Szolgáltatások