hu-teams-and-locations-header-collage

A karrier lehetőség nálunk valóban globálisan működik

A Henkel termékek és technológiák világszerte elérhetőek. A Henkel 125 nemzetből 79 országból származó munkatársaival számos karrier lehetőséget kínál.

Találd meg a számodra megfelelő munkát
zoom-map-high-henkel-hungary

Tapasztald meg globális csapataink egyedülálló szellemiségét

A nagyszerű eredmények a bizalom, a szórakozás és a csapatszellem kultúrájából származnak. Ezért támogatjuk a csapatrendezvényeket, népszerűsítjük az ötletelést és az összetartozás érzését szerte a világon. Célunk, hogy a legjobb keretfeltétel megteremtése a jövő tehetségei számára.

Fedezd fel üzletágainkban rejlő lehetőségeket és annak teljes spektrumát.

Erős márkáinknak, innovációinknak és technológiáinknak köszönhetően vezető pozíciót töltünk be mind az ipari mind a fogyasztási cikkek üzletágában. Használd ki a lehetőséget és tárd fel a különböző területekben rejlő fejlődést úgy, hogy akár 2-3 évente üzletágat vagy ipari területet váltasz.

Találd meg a tökéletes pozíciót a változatos funkcionális területeinken.

Legyen szó marketingről, értékesítésről, kontrollinkról, kutatás fejlesztésről vagy digitalizációról – a Henkel fejlődési lehetőségei épp oly sokszínűek, mint márkáink és technológiáink.

Itt ellenőrizzük és felügyeljük a pénzügyi értéklánc őszes tevékenységét, és biztosítjuk, hogy a pénzügyi szolgáltatások és annak folyamatai jól működjenek. Beleértve a likviditást, kockázatelemzést, az adóoptimalizálást, a valutakezelést, a kamatkezelést, az éves és negyedéves jelentéseket és a befektetői kapcsolatokat. Függetlenül attól, hogy újoncként vagy tapasztalt szakemberként kezded a munkát mi bíztatunk, hogy próbáld ki és járulj hozzá a Henkel hosszú távú sikeréhez!

Globális csapatunkat új készségekkel, kompetenciákkal, képzésekkel és új tehetségek toborzásával fejlesztjük. Így hajtjuk előre a teljesítménykultúrát, és rakjuk le a Henkel digitális átalakulásának alapjait. Bármit is teszünk azt azért tesszük, hogy „az emberek erejével sikeres üzletet biztosítsunk, miközben erős összetartozás érzést fejlesszünk ki.” Légy része ennek a csapatnak és segíts munkatársainkból kihozni a legjobbat.

A Henkel Digital Business (dx) területével egy vadonatúj fejezetet kezdünk, amely egyesíti a digitalizációt és az üzleti folyamatmenedzsmentet informatikai területen. Mindezt azért, hogy megoldjuk a legnehezebb üzleti kihívásokat és az elképzeléseket lehetőségekké változtassuk. Olyan megatrendekre összpontosítunk, mint a platformgazdaság, fogyasztói és vásárlási változások, az eredmény alapú szolgáltatás és a Lean-Fast-Simple elv alkalmazása. Az egyéni vásárlói és fogyasztói igényekre összpontosítva digitális és adatvezérelt üzleti modelleket építünk az optimalizálás és az átalakítás érdekében. Együtt az üzleti és digitális csapatunk erőfeszítéseivel elindult az előttünk álló izgalmas utazás.

A logisztikában dolgozók felelősek a supply chain (ellátási lánc) megszervezéséért. Feladatkörük a teljes ellátási láncot lefedi – a kereslettervezéstől a disztribúcióig. A Henkel Supply Chain területe túlmutat a hagyományos határokon. Egyes ügyfelek számára kínáljuk a Vendor-Managed-Inventory-t (VMI) a szállító által irányított készletkezelést. Az ellátási lánc folyamataink optimalizálására a Henkel a Supplier-Managed-Inventory (SMI) használja. Ezzel a beszállítók hozzáférést biztosítanak készletértékelési és keresleti adataikhoz.

A Henkel marketing területe nagyon sokoldalú és akár B2C, akár B2B marketingben is dolgozhatsz. Csatlakozz valamelyik nemzetközi vagy nemzeti csapatunkhoz, vagy légy tagja a digitális marketing részlegünknek. Minden terület kifinomult marketingmegoldások fejlesztésére összpontosít egy gyorsan változó és versenyképes környezetben. Lehetőséget kapsz kreatív és médiaügynökségek irányítására média- és kommunikációs költségvetésünk optimális felhasználása érdekében, trendekből és vásárlói preferenciákból származó adatok és összetett információk felhasználására, vagy hirdetési stratégiák, termékinnovációk és termékújraindítások kidolgozására.

Az értékesítés felelős az értékesítési csatornáinkért és az ügyfélkapcsolatok kezeléséért. A Field Service világos célokat és nagyfokú mozgásteret egyesít. Erős márkáink széles portfóliójával közvetlen ügyfélkapcsolatot tarthatsz és kampányokat hajthatsz végre üzletvezetőkkel. Ezen az osztályon közvetlen visszajelzést kapsz tevékenységedről, és érezheted milyen kézzelfogható hatást gyakorolni márkáinkra és a vállalatra.

Fő feladatunk a lehető legjobb beszerzési eredmények elérése világszerte a legjobb beszerzési megoldások a Henkel gazdasági és stratégiai céljainak ötvözésével. A beszerzési feltételek mellett fontos szerepet játszik az üzleti partnereink megbízhatósága. Csatlakozz küldetésünkhöz és tapasztald meg egy olyan globális szereplő kihívásait, aki világelső a B2B és a B2C érett és feltörekvő piacain egyaránt. Függetlenül attól, hogy hol jelentkezel részlegünkre mindenki számára megfelelő kihívás áll rendelkezésre.

Vállalkozási sikereink, partnerkapcsolataink és ügyfélkapcsolataink alapja a cégünkbe vetett bizalom. A Vállalati Kommunikáció felelős a vállalat belső és külső kommunikációjáért. Célunk, hogy építsük és védjük a Henkel hírnevét a nagyközönség körében, valamint olyan meghatározott érdekcsoportok körében, mint az újságírók és a véleményformálók. A belső kommunikáció során munkatársainkat és vezetőinket releváns információkkal látjuk el vállalati stratégiánkról és tevékenységünkről.

Mérnökként egy nemzetközi termékcsoport tagja lehetsz. A csoporton belül folyamatok és gépek szabványosításáért, a legmodernebb technológiáért és legújabb töltőrendszer-technológiákért leszel felelős. Ezek kulcsfontosságúak a teljesítmény és a minőség javításában, valamint az új csomagolás bevezetésében. A meglévő folyamatok optimalizálása és a hatékonyabb munkavégzés számos sikeres vállalat titka; és ez a Henkel számára is egyre fontosabbá válik, mivel a jövőben fenntarthatóbb és sikeresebb vállalatirányításra törekszünk.

As an employee in Strategy & Business Development, you support our top management in optimizing the future business portfolio as well as identifying areas of development and market potential – an exciting area, where you can make an impact on the strategic direction of Henkel.
To further develop the business strategy and optimize Henkel’s operative excellence, you analyze the company’s situation from an economic standpoint, examining new markets for entry opportunities, checking possible acquisition candidates, analyzing and observing different target groups.

Minden pozíció

Tudj meg többet a jövődről a Henkelnél

A Henkel különböző alkalmazottainak arca. Magabiztosan néznek ki és mosolyognak.

Merjünk együtt hatást gyakorolni.

Velünk egy sokszínű és befogadó csapatban fejlődhetsz, ahol fontos a bizalmon, összetartáson alapul a kultúra, és ahol valóra válthatod elképzeléseidet.
Kezedbe mered venni az irányítást? Beszéljünk a részletekről.