2018. márc. 28.  Budapest

Vezetőváltás a magyarországi Launrdy & Home Care üzletág élén

Lukáš Hájek a Laundry & Home Care új igazgatója

Lukáš Hájek vette át a Henkel Magyarország Laundry & Home Care üzletágának vezetését. Irányítása alá tartozik a teljes mosó-, és háztartási tisztítószer terület működtetése, melyhez többek között olyan jól ismert márkák tartoznak, mint a Persil, Silan, Tomi, Somat és a Bref.

Új igazgatót neveztek ki a Henkel magyarországi Laundry & Home Care területének irányítására. Lukáš Hájek az év elején Güray Yildiz üzletág igazgatótól vette át a részleg vezetését. Güray Yildiz a vállalaton belül Törökországban folytatja pályafutását.

Lukáš Hájek Henkel karrierjét 2003-ban, a Laundry & Home Care üzletágban, Senior Key Account menedzserként kezdte a Cseh Köztársaságban. Ezt követően az üzletágon belül több országban is - Balti államok, Románia, Bulgária, Moldova - dolgozott mint, értékesítési igazgató, category menedzser és üzletág igazgató.  

"Nagy megtiszteltetés számomra a kinevezésem, izgalmas feladat a Laundry & Home Care üzletág magyarországi vezetése. Remek marketing és értékesítési csapatommal és a magyarországi piacon is vezető márkáinkkal biztos vagyok benne, hogy sikeresen vesszük az előttünk álló kihívásokat" - mondta Lukáš Hájek.

Sajtóközlemény (926,82 KB)

Lukáš Hájek, Henkel Magyarország Laundry & Home Care üzletág igazgató