2018. jún. 6.  Budapest

Diadermine AGE SUPREME REGENERATION termékcsalád

Nobel-díjas technológia a ráncok ellen

Májusban robban be a magyar piacra a Diadermine forradalmian új, Age Supreme termékcsaládja. A Nobel-díjas technológia alapján kifejlesztett formulája, a „Rejuvinol” a mélyen fekvő sejtek regenerálásával fokozza a természetes kollagéntermelést, miközben helyreállítja a DNS természetes elöregedése és a környezeti ártalmak okozta károsodásokat. Az eredmény pedig feszesebb és teltebb arcbőr a ráncok kisimulásával.

„A bőrápolást nem lehet elég korán kezdeni. Az öregedés lassú folyamat, éppen ezért az első ráncok felbukkanásáig nem is vagyunk hajlandók tudomást venni róla, pedig szervezetünk kollagéntermelése már 25 éves kor felett csökkenni kezd” – mutat rá dr. Kassai Ildikó, a Diadermine kozmetológus-bőrgyógyász szakértője, aki azonban felhívja a figyelmet arra is, hogy a kor előrehaladtával egy érettebb, illetve egy szépkorú nőnek már merőben más összetételű arcápolási termékekre van szükség, mint egy 20-25 éves hölgy arcbőrének.

A Diadermine legújabb, forradalmian új, Nobel-díjas technológia alapján kifejlesztett AGE SUPREME termékcsaládja kifejezetten a 40-45 éven felüliek számára készült, amely rendszeres használat mellett láthatóan feszesebbé teszi az arcbőrt és kisimítja a ráncokat.

A használatot követően pedig nem marad el a látványos változás sem: az arckontúrok szebbé válnak, ezáltal fiatalosabb karakterűvé teszi a vonásokat. A bőrgyógyász-kozmetológus szerint alkalmazása mellett nincs szükség kívülről bevitt kollagénre sem, viszont a maximális hatás érdekében érdemes a termékeket úgynevezett mikronizált hialuronsavat tartalmazó krémmel kiegészíteni. Tökéletes választás lehet erre a célra a Diadermine Super Filler, amely nemcsak megköti a vizet, de benn is tudja tartani, így szavatolja a jól hidratált és fiatalosan rugalmas bőrt.

„A siker titka egy Nobel-díjas technológiában, a Rejuvinol-ban rejlik” - mutat rá a szakértő, majd hozzáteszi: az anyag az öregedés és a környezeti traumák, mint például a káros napsugárzás okozta DNS-szekvenciák torzulását javítják, amelynek eredményeként a DNS-ről a bőr helyes aminosav-sorrendűkollagén és elasztin fehérjéket tud szintetizálni. Ez adja vissza a bőr rugalmasságát, teltségét, bársonyosságát, valamint ez tölti fel és simítja ki a ráncokat is” – mondja dr. Kassai Ildikó.

110 éve az egészséges és gyönyörű arcbőr szolgálatában

A Bonnetti fivérek 1904-ben szabadalmaztatták a Diadermine termékeit, amelyek hamar ismertté és elismertté váltak Franciaországban. 1950-re a családi manufaktúra az ország vezető kozmetikai márkájává vált, miután megalkották első ránctalanító krémjüket. Napjainkban már az egész világon beszerezhetők a magas minőségű készítmények, amelyek a különböző bőrtípusoknak megfelelő, személyre szabott arcápolási élményt nyújtják, így teszik elérhetővé a magyar hölgyek számára is az arcápolás hétköznapi luxusát. Az innovatív termékek májustól megvásárolhatók a DM és a Rossmann drogériáiban.

A Diadermine legújabb, forradalmian új, Nobel-díjas technológia alapján kifejlesztett AGE SUPREME termékcsaládja kifejezetten a 40-45 éven felüliek számára készült