2020. szept. 21.  Budapest

Újrahasznosított anyagok, modern formatervezés és új illatok – ezek a Ceresit Stop Pára AERO 360o termékcsalád újdonságai

A Henkel bemutatja az első újrahasznosított műanyagból készült páramentesítőt

A jól ismert Ceresit Stop Pára AERO 360° márkanév alatt a Henkel újra piacra dobja megújult páramentesítő termékcsaládját. Az új választékkal a vállalat egy frissített és fenntartható termékkoncepciót mutat be, valamint reagál a fogyasztók változó igényeire és elvárásaira. A modern és dinamikus csomagolási formatervezésen és az új utántöltő-aromák bevezetésén kívül, a páramentesítő készülékek egyre környezetbarátabbak, 60%-ban újrahasznosított műanyagot és 100%-ban újrahasznosítható kartont használnak gyártásuk során, ezzel követve a körkörös gazdaság elvét.

A Ceresit Stop Pára AERO 360° egy egyszerűen használható megoldás az otthoni nedvesség és szag hatékony szabályozására. A termék egy készüléket és egy utántöltőt tartalmaz, amely a fölösleges nedvességet sós oldattá alakítja, megakadályozva a páralecsapódást, a kellemetlen szagokat és a nedvesség okozta károkat otthonában. A készülék aerodinamikai kialakítása lehetővé teszi a 360 fokos légáramlást, elektromos áram nélkül. Az utántöltő aktív nedvességet elnyelő kristályokból készül, melyek szabadalmaztatott szagmentesítő formulát tartalmaznak.

A termékcsalád 2020 őszén történő megújulásával a Henkel ebben a kategóriában a fenntarthatóságot új szintre emeli. A Ceresit Stop Pára AERO 360° az első újrahasznosított műanyagból készült páramentesítő a piacon. A készülék 60%-a, beleértve a borítást és a kiömlést megakadályozó rendszert is, újrahasznosított műanyagból készül. Az újrahasznosított anyagok felhasználása mellett, az új csomagolás is 100%-ban újrahasznosítható kartonpapírból készül. Ezen átfogó fenntarthatósági koncepció alapján a Henkel továbbra is biztosítja elkötelezettségét a körkörös gazdaság felé vezető út mellett.

„A Ceresit Stop Pára AERO 360° termékcsalád újratervezésénél megvalósítottuk a fenntarthatósági célkitűzéseinket anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kötöttünk volna a termék teljesítményében. Az újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok átfogó használatával, évente több mint 200 tonnával kevesebb CO2 kibocsátással terheljük a környezetet. Mindemellett, még nagyobb élményt kínálunk a fogyasztóinknak azáltal, hogy egy új illatkínálattal tesszük lehetővé a természet ihlette illatok élményét otthonukban” – mondta Marion Fahrlan, a Henkel nemzetközi márkamenedzsere.

A természet illatai

A jelenlegi piackutatások azt mutatják, hogy az illatkibocsátás szabályozása kulcsfontosságú mozgatórugója a légtisztító és páramentesítő készülékek otthoni használatának. A Ceresit Stop Pára AERO 360° egyedülálló, szabadalmaztatott szagmentesítő technológiát kínál, amely lehetővé teszi a hatékony szagtalanítást. A működése egyszerű és hatékony – a készülékben lévő kis szagmentesítő formulák felszabadulnak, amikor érintkezésbe kerülnek a páratartalommal, és szükség esetén semlegesítik a kellemetlen szagokat.

A páramentesítők megújításával a Henkel új, széles körben előzetesen tesztelt illatokat mutat be a fogyasztók preferenciái alapján. A “természet illatai” új választékának része a frissítő vízesés, a vadvirágos mező és a levendulakert. A természetes illóolajokat tartalmazó új készítmények pozitívan hatnak a fogyasztók hangulatára és kényelmére azáltal, hogy olyan sokoldalú illatot bocsátanak ki, amelyet a természet ihletett.

A továbbfejlesztett és egyszerűsített csomagolásnak köszönhetően – melynek középpontjában a termékelőnyök kommunikálása áll – egy modern és dinamikus márkaépítés valósul meg, a termékválasztékot vonzóbbá téve a boltok polcain. Az új, fenntartható termékválaszték már elérhető az üzletekben.

Sajtóközlemény (100,99 KB)

Ceresit Stop pára páramentesítő készülék

Ceresit Stop pára páramentesítő fürdőszobai

Ceresit Stop pára utántöltő tabletta frissítő vízesés

Ceresit Stop pára utántöltő tabletta levendula

Ceresit Stop pára utántöltő tabletta vadvirásos mező

További információ