2020. szept. 21.  Budapest

Újrahasznosított anyagok, modern formatervezés és új illatok – ezek a Ceresit Stop Pára AERO 360o termékcsalád újdonságai

A Henkel bemutatja az első újrahasznosított műanyagból készült páramentesítőt

A jól ismert Ceresit Stop Pára AERO 360° márkanév alatt a Henkel újra piacra dobja megújult páramentesítő termékcsaládját. Az új választékkal a vállalat egy frissített és fenntartható termékkoncepciót mutat be, valamint reagál a fogyasztók változó igényeire és elvárásaira. A modern és dinamikus csomagolási formatervezésen és az új utántöltő-aromák bevezetésén kívül, a páramentesítő készülékek egyre környezetbarátabbak, 60%-ban újrahasznosított műanyagot és 100%-ban újrahasznosítható kartont használnak gyártásuk során, ezzel követve a körkörös gazdaság elvét.

A Ceresit Stop Pára AERO 360° egy egyszerűen használható megoldás az otthoni nedvesség és szag hatékony szabályozására. A termék egy készüléket és egy utántöltőt tartalmaz, amely a fölösleges nedvességet sós oldattá alakítja, megakadályozva a páralecsapódást, a kellemetlen szagokat és a nedvesség okozta károkat otthonában. A készülék aerodinamikai kialakítása lehetővé teszi a 360 fokos légáramlást, elektromos áram nélkül. Az utántöltő aktív nedvességet elnyelő kristályokból készül, melyek szabadalmaztatott szagmentesítő formulát tartalmaznak.

A termékcsalád 2020 őszén történő megújulásával a Henkel ebben a kategóriában a fenntarthatóságot új szintre emeli. A Ceresit Stop Pára AERO 360° az első újrahasznosított műanyagból készült páramentesítő a piacon. A készülék 60%-a, beleértve a borítást és a kiömlést megakadályozó rendszert is, újrahasznosított műanyagból készül. Az újrahasznosított anyagok felhasználása mellett, az új csomagolás is 100%-ban újrahasznosítható kartonpapírból készül. Ezen átfogó fenntarthatósági koncepció alapján a Henkel továbbra is biztosítja elkötelezettségét a körkörös gazdaság felé vezető út mellett.

„A Ceresit Stop Pára AERO 360° termékcsalád újratervezésénél megvalósítottuk a fenntarthatósági célkitűzéseinket anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kötöttünk volna a termék teljesítményében. Az újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok átfogó használatával, évente több mint 200 tonnával kevesebb CO2 kibocsátással terheljük a környezetet. Mindemellett, még nagyobb élményt kínálunk a fogyasztóinknak azáltal, hogy egy új illatkínálattal tesszük lehetővé a természet ihlette illatok élményét otthonukban” – mondta Marion Fahrlan, a Henkel nemzetközi márkamenedzsere.

A természet illatai

A jelenlegi piackutatások azt mutatják, hogy az illatkibocsátás szabályozása kulcsfontosságú mozgatórugója a légtisztító és páramentesítő készülékek otthoni használatának. A Ceresit Stop Pára AERO 360° egyedülálló, szabadalmaztatott szagmentesítő technológiát kínál, amely lehetővé teszi a hatékony szagtalanítást. A működése egyszerű és hatékony – a készülékben lévő kis szagmentesítő formulák felszabadulnak, amikor érintkezésbe kerülnek a páratartalommal, és szükség esetén semlegesítik a kellemetlen szagokat.

A páramentesítők megújításával a Henkel új, széles körben előzetesen tesztelt illatokat mutat be a fogyasztók preferenciái alapján. A “természet illatai” új választékának része a frissítő vízesés, a vadvirágos mező és a levendulakert. A természetes illóolajokat tartalmazó új készítmények pozitívan hatnak a fogyasztók hangulatára és kényelmére azáltal, hogy olyan sokoldalú illatot bocsátanak ki, amelyet a természet ihletett.

A továbbfejlesztett és egyszerűsített csomagolásnak köszönhetően – melynek középpontjában a termékelőnyök kommunikálása áll – egy modern és dinamikus márkaépítés valósul meg, a termékválasztékot vonzóbbá téve a boltok polcain. Az új, fenntartható termékválaszték már elérhető az üzletekben.

Sajtóközlemény (100,99 KB)

Ceresit Stop pára utántöltő tabletta frissítő vízesés

Ceresit Stop pára utántöltő tabletta vadvirásos mező

További információ