2021. jan. 26.  Budapest

Új székházba költözik a Henkel

A Henkel Magyarország a budapesti központi irodáit maga mögött hagyva a főváros egyik legfrekventáltabb belvárosi részén található Millennium Gardens irodaházba költözik. A hazánkban immáron harmincnégy éve jelenlevő Henkel számára a székhelyváltás fontos mérföldkő.

„Az elmúlt évek alatt munkatársaink létszámának dinamikus növekedése, illetve vállalatunk fenntarthatóság terén kiemelt elkötelezettsége és a mai modern munkahelyi környezet követelményeinek magas szintű megfelelése mind indokolja a változást. A költözéssel egy nagyon fontos törekvésünk is megvalósul, ezután egy helyen lesznek üzletágaink, funkcionális területeink és Schwarzkopf Professional Akadémiánk” – mondja Dr. Fábián Ágnes a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Henkel partnere a magyarországi irodaház projektben a CBRE nemzetközi kereskedelmi ingatlan tanácsadói ügynökség valamint a TriGranit ingatlan fejlesztő vállalat.

„Talán nem túlzás igazi áttörésről beszélnünk, hiszen egy olyan nagy múltú, Magyarországon is régóta jelen lévő cég választotta a Millennium Gardens-t új székhelyéül, aki a környezettudatosságot, fenntarthatóságot és egy reprezentatív, modern épületet helyezett előtérbe irodakeresése során. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Henkel vezetősége is nagyra értékeli a Millennium Gardens minőségét és elhelyezkedését. A Henkel úttörőként bizalmat szavazott a TriGranit által több, mint tíz éve megálmodott Millennium City Center legnagyobb presztízzsel bíró és egyben azt lezáró fejlesztésének” – jegyezte meg Makk Károly Dömötör a TriGranit Vezető Bérbeadási Menedzsere. „Az ügylet során a bérbeadót a Colliers International képviselte.”

Nagy örömömre szolgál, hogy a mi csapatunk képviselhette a Henkelt a tranzakció során. A Millennium Gardens a Dél-pesti irodafolyosó igazi ékköve, méltó választás egy ilyen jelentős hazai múlttal rendelkező vállalat számára. A Henkelhez hasonló tranzakciók mutatják, hogy az irodapiac továbbra is aktív” – tette hozzá P. Kovács Anikó, a CBRE Magyarország Irodabérbeadási Igazgatója.

A Henkel Magyarország részéről a Millennium Gardens irodaházba való beköltözés a tervek szerint még ebben az évben megvalósul.

Sajtóközlemény (159,69 KB)

A Henkel Magyarország jövőbeli székhelye a Millenium Gardens irodaházban lesz