Útmutató a Saját gyűjteményhez

Tudjon meg többet arról, miként használhatja a Saját gyűjtemény funkciót a Henkel honlapján!

Lapozza át a képgalériáinkat, fedezze fel a gyűjteményhez hozzáadható tartalmakat, nézze meg, miként választhatja ki kedvenceit és milyen opciók találhatók a „Saját gyűjteményem" oldalon.

Ezután hozza létre saját gyűjteményét a henkel.com tartalmából – saját céljaira, vagy másokkal való megosztáshoz!

MILYEN TARTALMAKAT ADHAT GYŰJTEMÉNYÉHEZ ÉS HOGYAN?A Henkel honlapjának böngészése közben a fejlécben levő „Hozzáadás saját gyűjteményhez" ikonra kattintva választhatja ki azokat a híreket, sajtóközleményeket, tőkepiaci információkat vagy akár oldalakat - például a Márkaleírások vagy Karrier oldalt -, amelyeket fel kíván venni gyűjteményébe.

A Henkel honlapjának böngészése közben a fejlécben levő „Hozzáadás saját gyűjteményhez" ikonra kattintva választhatja ki azokat a híreket, sajtóközleményeket, tőkepiaci információkat vagy akár oldalakat - például a Márkaleírások vagy Karrier oldalt -, amelyeket fel kíván venni gyűjteményébe.Az egyes letöltések, képek, videók és kapcsolatok saját gyűjteményéhez adásához egyszerűen klikkeljen az adott elemnél található "Hozzáadás saját gyűjteményhez" gombra.

Az egyes letöltések, képek, videók és kapcsolatok saját gyűjteményéhez adásához egyszerűen klikkeljen az adott elemnél található "Hozzáadás saját gyűjteményhez" gombra.Miután egyes elemeket vagy oldalakat hozzáadott a gyűjteményéhez, értesítést kap, amikor gyűjteménye azokkal sikeresen kiegészült.

Miután egyes elemeket vagy oldalakat hozzáadott a gyűjteményéhez, értesítést kap, amikor gyűjteménye azokkal sikeresen kiegészült.

MILYEN LEHETŐSÉGEKET KÍNÁL A SAJÁT GYŰJTEMÉNY OLDAL?Kattintson az „Opciók" gombra a kiválasztott tartalmi elemek kiválogatásához, letöltéséhez vagy eltávolításához.

Kattintson az „Opciók" gombra a kiválasztott tartalmi elemek kiválogatásához, letöltéséhez vagy eltávolításához.Kattintson az „Áthelyezés" gombra kattintva az azonos tartalmi elemeket Önnek tetsző sorrendbe rakhatja.

Kattintson az „Áthelyezés" gombra kattintva az azonos tartalmi elemeket Önnek tetsző sorrendbe rakhatja.A „Mindent letölt" gombbal egyetlen kattintással letöltheti az adott tartalmi típusba tartozó valamennyi elemet.

A „Mindent letölt" gombbal egyetlen kattintással letöltheti az adott tartalmi típusba tartozó valamennyi elemet.A kijelölt elemek törléséhez kattintson a „Törlés" gombra.

A kijelölt elemek törléséhez kattintson a „Törlés" gombra.Szeretné megosztani gyűjteményét üzleti partnereivel, munkatársaival vagy barátaival? Az oldal e-mailben való továbbításához egyszerűen kattintson a „Link létrehozása" gombra.

Szeretné megosztani gyűjteményét üzleti partnereivel, munkatársaival vagy barátaival? Az oldal e-mailben való továbbításához egyszerűen kattintson a „Link létrehozása" gombra.