Útmutató a Saját gyűjteményhez

Tudjon meg többet arról, miként használhatja a Saját gyűjtemény funkciót a Henkel honlapján!

Lapozza át a képgalériáinkat, fedezze fel a gyűjteményhez hozzáadható tartalmakat, nézze meg, miként választhatja ki kedvenceit és milyen opciók találhatók a „Saját gyűjteményem" oldalon.

Ezután hozza létre saját gyűjteményét a henkel.com tartalmából – saját céljaira, vagy másokkal való megosztáshoz!

MILYEN TARTALMAKAT ADHAT GYŰJTEMÉNYÉHEZ ÉS HOGYAN?


A Henkel honlapjának böngészése közben a fejlécben levő „Hozzáadás saját gyűjteményhez

A Henkel honlapjának böngészése közben a fejlécben levő „Hozzáadás saját gyűjteményhez" ikonra kattintva választhatja ki azokat a híreket, sajtóközleményeket, tőkepiaci információkat vagy akár oldalakat - például a Márkaleírások vagy Karrier oldalt -, amelyeket fel kíván venni gyűjteményébe.


Az egyes letöltések, képek, videók és kapcsolatok saját gyűjteményéhez adásához egyszerűen klikkeljen az adott elemnél található

Az egyes letöltések, képek, videók és kapcsolatok saját gyűjteményéhez adásához egyszerűen klikkeljen az adott elemnél található "Hozzáadás saját gyűjteményhez" gombra.


Miután egyes elemeket vagy oldalakat hozzáadott a gyűjteményéhez, értesítést kap, amikor gyűjteménye azokkal sikeresen kiegészült.

Miután egyes elemeket vagy oldalakat hozzáadott a gyűjteményéhez, értesítést kap, amikor gyűjteménye azokkal sikeresen kiegészült.

Kedvenceim

Válassza ki kedvenc elemeit és klikkeljen a „Hozzáadás gyűjteményhez" gombra. Így saját oldalt tud létrehozni, kizárólag az Önt érdeklő tartalommal.

MILYEN LEHETŐSÉGEKET KÍNÁL A SAJÁT GYŰJTEMÉNY OLDAL?


Kattintson az „Opciók

Kattintson az „Opciók" gombra a kiválasztott tartalmi elemek kiválogatásához, letöltéséhez vagy eltávolításához.


Kattintson az „Áthelyezés

Kattintson az „Áthelyezés" gombra kattintva az azonos tartalmi elemeket Önnek tetsző sorrendbe rakhatja.


A „Mindent letölt

A „Mindent letölt" gombbal egyetlen kattintással letöltheti az adott tartalmi típusba tartozó valamennyi elemet.


A kijelölt elemek törléséhez kattintson a „Törlés

A kijelölt elemek törléséhez kattintson a „Törlés" gombra.


Szeretné megosztani gyűjteményét üzleti partnereivel, munkatársaival vagy barátaival? Az oldal e-mailben való továbbításához egyszerűen kattintson a „Link létrehozása

Szeretné megosztani gyűjteményét üzleti partnereivel, munkatársaival vagy barátaival? Az oldal e-mailben való továbbításához egyszerűen kattintson a „Link létrehozása" gombra.

Előnyök

Mentse el a Henkel honlapján talált kedvence elemeit egyetlen oldalra, amelyhez bármikor gyorsan hozzáférhet, vagy küldje el gyűjteményét másoknak, hogy ők is áttekinthessék azt!