Alam tapasztalatai

Shah Alam Jalal

Pozíció: Globális Sokszínűség & Befogadás csapat gyakornoka 
Gyakornokként eltöltött idő: 6 hónap
Szervezeti egység: Humán erőforrás

Mi a legjobb élmény számodra, amit a Henkelnél töltött gyakornokság alatt szereztél?
A Henkel Sokszínűség és Befogadás területén vagyok HR gyakornok, ahol jelenleg egy akciótervről készítünk prezentációt. Meglepődtem azon, miként állnak hozzá a feladatok elvégzéséhez. Sok időt töltenek például könyvek és cikkek olvasásával, hogy tisztában legyenek az aktualitásokkal. Megtanultam, hogy „a Henkelnél a tanulás sosem ér véget”.

Mi tetszik leginkább a Henkel munkakörnyezetében?
A) Számomra a „dressing down” egyértelműen ilyen. Mostantól szabadon hordhatok „business casual” öltözetet, ami egyébként is csökkentheti a stresszfaktort. Én korban valahol a Z és az Y generáció között vagyok és akkor tudom igazán jól érezni magam, ha nem az alapján ítélnek meg, hogy mit viselek, hanem hogy mit teszek.
B) Időnként szeretek elvonulni, ilyenkor a kávézós, nyitott irodai részt szeretem leginkább. Néha dolgozni, máskor pedig csak pihenni megyek oda.

Mi teszi egyedivé a Henkelnél való munkavégzést?
A sokszínűséggel és befogadással foglalkozó csoport tagjaként a vezetővel is szorosan együttműködtünk. Minden főbb feladatba bevontak, regionális vezetőkkel is nagyon gyakran volt lehetőségem kapcsolatba lépni. Úgy érzem, hogy a Henkelnél egy globális csapat tagja lehetek.