Ildikó tapasztalatai

Ildikó Berger

Pozíció: Marketing gyakornok, Henkel Magyarország
Gyakornokként eltöltött idő: 2 év 6 hónap
Szervezeti egység: Beauty Care

Mi tetszik leginkább a Henkel munkakörnyezetében?
Egyértelműen a csapat, azok az emberek, akikkel minden nap öröm találkozni és együtt dolgozni. Akikkel az akadályokra nem teherként, hanem kihívásként tekintünk és mindig a legjobbat hozzuk ki magunkból. Már az első naptól kezdve egy hullámhosszon voltunk és ez az idő múlásával csak még szorosabbá vált. Ez a csapatszellem nagyban hozzájárul ahhoz, hogy minden nap mosollyal az arcomon menjek be dolgozni és ez a mosoly csak szélesebb lesz, amikor velük találkozom. 

Mi teszi egyedivé a Henkelnél való munkavégzést?
Nem mindennapi, életre szóló élményekkel gazdagodhatok, miközben valós tapasztalatot szerzek munka közben nap, mint nap. Önálló döntéseket hozhatok, ami szerintem nem minden gyakornoki helyen lehetséges. 

El tudod képzelni a jövődet a Henkelnél? Miért?
Mindenképpen számításba szeretném venni az egyetem elvégzése után! Feletteseim karrierútját látva én is hasonlót képzelnék el magamnak. Szeretnék olyan multinacionális nagyvállalatnál dolgozni, mint a Henkel.

Hogyan jellemeznéd a Henkelt 3 szóban?
Nehéz csupán három szóban leírni a Henkelt, de elsőként a következő jelzők jutnak róla eszembe: Megbízható. Családias. Innovatív.