Márton tapasztalatai

Márton Bozsákovics

Pozíció: Supply Chain gyakornok, Henkel Magyarország
Gyakornokként eltöltött idő: 6 hónap
Szervezeti egység: Adhesive Technologies

Mi a legjobb élmény számodra, amit a Henkelnél töltött gyakornokság alatt szereztél?
Precíz munkával és megfelelő hozzáállással még gyakornoki szinten is nagy sikereket lehet elérni!
Ezen kívül nagyon fontos, hogy nyitottak legyünk, hiszen lesznek olyan problémák, amiket egymagunk nem fogunk tudni megoldani. Ilyenkor lép színre a csapatmunka.

Mi tetszik leginkább a Henkel munkakörnyezetében?
Egyértelműen a közösség. A velem egy irodában ülők jó része korombéli, így nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. Mindig jó hangulatban telnek a napjaink, ha valakinek esetleg rossz kedve lenne, azt a többiekkel hamar feledtetni tudjuk. 

Mi teszi egyedivé a Henkelnél való munkavégzést?
A legegyedibb dolognak a csapatomat mondanám. Javarészt különböző nemzetiségű emberek alkotják Európa több területéről. Ez remek lehetőséget nyújt az idegen nyelvek gyakorlására és kiváló kapcsolatépítés is egyben. 

El tudod képzelni a jövődet a Henkelnél? Miért?
Mindenképpen! Amikor a Henkelhez érkeztem nekem alapvető célom volt, hogy egy olyan vállalatnál végezzek gyakornoki munkát, ahol az ott tanultakat tanulmányaim befejeztével is hasznosítani tudjam. Nagy motivációt adott, amikor megtudtam, hogy itt a gyakornokokkal hosszú távon számolnak, és lehetőség szerint később akár teljes állású pozícióra is pályázhatnak.

Mi tetszik leginkább a Henkelnél való gyakornokságban?
A teljes csomag! Véleményem szerint a gyakornokokat itt nagyon megbecsülik. Viszonylag nagy munkaköri felelősséget kapunk, ami maximálisan elősegíti a szakmai fejlődésünket. Ez nem az a tipikus „kávéfőzős” meló.

Hogyan jellemeznéd a Henkelt 3 szóban?
Lehetőség. Fenntarthatóság. Közösség.