Vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal!

A nyilvánossággal való párbeszéd fontos számunkra! Ha nem találta meg a keresett információt, vagy konkrét kérdései vannak, forduljon hozzánk bizalommal!

  • Az alábbiakban megválaszoltunk néhány gyakran ismételt kérdést.
  • A telephelyeinket felsoroló listában megtalálja a telefonos elérhetőségeket és a postázási címünket.
  • Továbbá, a lap alján található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével is elérhet bennünket: Kérjük, válassza ki, mely témakörrel kapcsolatban szeretne felvilágosítást, hogy szakértőink rövid időn belül megválaszolhassák kérdését.

Van kérdése?

A HR csapat felveszi Önnel a kapcsolatot, miután áttekintette az Ön által benyújtott dokumentumokat. Mivel toborzási eljárásunk egységesített, nem tudjuk kezelni a meg nem hirdetett pozíciókra való jelentkezéseket. Nem találta meg az Ön által keresett pozíciót? Kérjük, hozzon létre egy személyes profilt az pályázati eszközünk segítségével, majd állítsa be az Önt érdeklő pozíciókra vonatkozó értesítések küldését. Így automatikus értesítést kap, mihelyt meghirdetésre kerül az Önt esetlegesen érdeklő pozíció.

Felveheti továbbá a kapcsolatot HR részlegünkkel, és folyamatosan tájékozódhat a karrierlehetőségekről a  Facebook, LinkedIn és az Instagram oldalakon.

A teljes márkaportfóliónkat megtalálhatja a Márkák és üzletágak címszó alatt. Itt áttekintést találhat az Ön országában rendelkezésre álló márkákról. Hivatkozást is biztosítunk az adott márka weboldalához, ahol további részleteket tudhat meg az Önt érdeklő termékről.

Számos márka weboldalán további, az online áruházakhoz vezető hivatkozásokat találhat, ahol meg is rendelheti az érintett terméket.

Sajnálattal értesülünk róla, hogy termékünk nem felelt meg az elvárásainak. Kérjük, az alább található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével írjon üzenetet számunkra. Megkönnyíti számunkra az ügyintézést és felgyorsítja a folyamatot, ha kiválasztja az adott termékkategóriára vonatkozó űrlapot: Adhesive Technologies vagy Consumer Brands. Ne feledje el feltüntetni az adott termék nevét. Szakembereink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben az egyes anyagok biztonsági adatlapjait keresi, kérjük, lépjen be a biztonsági adatlapokat tároló adatbázisunkba. Mivel két üzletággal rendelkezünk - Adhesive Technologies és Consumer Brands -, kérjük, elsőként a termékkategóriát válassza ki. Ezt követően kiválaszthatja a kívánt nyelvet és az országot, hogy hozzáférhessen az Ön által keresett adatlaphoz.

Az Adhesive termékekre vonatkozó műszaki adatlapok a TDS adatbázisunkban érhetők el.

Ha valamely konkrét Henkel termék összetevőit keresi, kérjük, tekintse meg a tisztítószerekről szóló rendelet szerint készült összetevők listáját. Az adatbázisban rákereshet a terméknévre, az Ön országára és a kívánt nyelvre.

Különböző lehetőségek állnak rendelkezésre a Henkellel való üzleti együttműködés létesítésére. Kérjük, tekintse meg az információkat a henkel.com weboldalon (angol nyelven):

A Henkel Ventures rendelkezésre áll a különböző típusú innovációs elképzelések számára. Ide tartozhatnak a korszerű anyagok és technológiák (Advanced Materials & Technologies), úgymint 3D nyomtatás, illetve az olyan FMCG innovációk, mint a dolgok internete (IoT) és az intelligens csomagolás (Smart Packaging).

A kutatásorientált társulások esetében, olyan partnereket keresünk, amelyek már rendelkeznek valamilyen szabadalommal három üzleti területünk valamelyikéhez kapcsolódóan. Ilyen esetben, kérjük, olvassa el a tudnivalókat, hogy megtudja, a birtokában lévő szabadalom eleget tesz-e követelményeinknek. Ha igen, következő lépésként benyújthatja felénk szabadalmi oltalom alatt álló elképzelését.

Amennyiben szabadalmi oltalom nélküli, innovatív ötlettel rendelkezik a Laundry & Home Care területet érintően, tudjon meg többet követelményeinkről, valamint tekintse meg a részletes ismertetőt arra vonatkozóan, hogyan nyújthatja be megoldását ezen űrlap segítségével.

Beszállítóink kiválasztása és fejlesztése során figyelembe vesszük a fenntarthatóság területén végzett tevékenységeiket is. Tekintse meg Beszállítói oldalunkat, hogy további tájékoztatást kaphasson erről.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Henkel termékek forgalmazási és értékesítési célú megrendelési feltételei termékenként és területenként is eltérőek lehetnek. A megfelelő kapcsolattartó eléréséhez, használja az alább található kapcsolatfelvételi űrlapot.

Forduljon hozzánk üzenet formájában

Témakör / Ügyfélszolgálat *

Személyes adatok
 

30
40
60
20
80
25
80

Az adatait a kérésének megválaszolásához használjuk fel.

Az adatok kezelése és felhasználása a következő indok figyelembevételével jogszabályon alapul: az adatkezelés az Ön kérésének megválaszolása érdekében szükséges.

Amennyiben Ön nem járult hozzá adatainak hosszabb ideig történő megőrzéséhez, pl. a Henkellel való kapcsolattartás során, akkor a megadott adatokat kizárólag a fent említett cél eléréséig, illetve a jogszabályban előírt megőrzési idő lejártáig tároljuk.

Ha további információkat szeretne megtudni a Henkel személyes adatkezelési irányelveiről, kérjük, olvassa el Adatvédelmi nyilatkozatunkat.


*Kérjük, a piros csillaggal jelölt adatokat feltétlenül adja meg, hogy gyors visszajelzést küldhesünk Önnek. A többi adat megadása opcionális; ezeket kizárólag arra használjuk, hogy válaszoljunk kérdéseire, javaslataira vagy kéréseire.