K2r Színfogó

A Színfogó Magyarország No1* márkája, több mint 20 évnyi tapasztalattal a háta mögött. Feltalálása óta forradalmasította a mosási folyamatokat. Napjainkban a Színfogó több mint 38 országban van jelen világszerte, évente több mint 1 millió eladott kendővel. Családok milliói bíznak a Színfogóban, és tudják, „a bizonyíték a kendőn látható”.

Válasszon közülük:
Színfogó (10db-os, 20db-os, 30db-os, 40db-os kiszerelés), Extra Fehérítő kendő, Intenzív Fekete színmegújító kendő, 2 az 1-ben Színfogó + Oxi folteltávolító, 2 az 1-ben Fehérítő + Oxi folteltávolító, Mosógéptisztító.

Hogyan működik?
A kendő extra abszorbens szálakat tartalmaz. Úgy viselkedik, mint egy mágnes, amely védi a ruháit azáltal, hogy magába szívja a festéket és a szennyeződést a vízből. Ez a ruházat maximális védelmét biztosítja az elszíneződés és a színfoltok ellen. A bizonyíték a kendőn látható!

*No1 – Az AC Nielsen Piackutató Kft. 2017. december -2019. december közötti kiskereskedelmi index adatai alapján eladott értékben, darabszámban számolva, teljes Magyarországra, a színvédő kendő kategória piacára vonatkozóan.