Scalp Clinix

Kiegyensúlyozott fejbőr, egészséges kinézetű haj
A Schwarzkopf Professional válasza a fejbőrrel kapcsolatos problémákra: személyre szabható, szalon exkluzív, mikrobiom-aktív rendszer, amely segít a vendég fejbőr-egészségi állapotának helyreállításában.

Szalonszolgáltatás és otthoni ápolás
A Scalp Clinix olyan szalon exkluzív fejbőrápoló termékcsaládot biztosít, amely remekül kiegészíti a meglévő Fibre Clinix hajápolókat, és egy olyan átfogó rendszert kínál, amely ígéretes válasszal szolgálhat a haj és fejbőr egyes problémájára.

SCALP CLINIX BIOTIKUS TECHNOLÓGIA
A bőr mikrobiom-szintje kulcsfontosságú szerepet tölt be a fejbőr egészségi állapotában. Mikrobiom alatt a fejbőrön és a test további részein található valamennyi mikroorganizmus összességét értjük, beleértve a baktériumokat, vírusokat és gombákat is. Ha ezek egyensúlyban vannak, a bőr és a fejbőr is egészséges.

Viszont, ha ez az állapot felborul, akkor fejbőrproblémák – úgymint korpa, viszketés, szárazság vagy akár hajhullás – is felléphetnek. Ekkor jelent nagy segítséget a Scalp Clinix, amely az egyedi és személyre szabható termékcsaládjával hozzájárulhat a fejbőr mikrobiom-egyensúlyának fenntartásához, illetve a különböző fejbőrszükségletek kezeléséhez – a szalonban és otthon egyaránt.

Otthoni hajápolás

  • SOOTHING TERMÉKCSALÁD: Száraz és érzékeny fejbőrre.
  • OIL CONTROL TERMÉKCSALÁD: Zsírosodó fejbőrre.
  • FLAKE CONTROL TERMÉKCSALÁD: Korpásodó típusokra.
  • ANTI-HAIR LOSS TERMÉKCSALÁD: Hajhullás ellen.