2019. máj. 17.  Budapest

Új Pattex One for All Click & Fix ragasztó

Csak egy klikk és fix!

A Pattex One for All Click & Fix termék azon felhasználók számára készült, akik maguk szeretnék otthonukban elvégezni a rögzítési feladatokat gyorsan, tisztán, biztonságosan.

Bizonytalannak és ügyetlennek érzi magát az otthoni barkácsolások során? Ezennel ennek vége! Az új Pattex One for All Click & Fix termékkel csak egy klikkelésre, és semmi másra nem lesz szüksége, hogy megoldja otthoni ragasztási és rögzítési feladatait. Nem kell többé segítséget kérnie, esetlegesen szakemberhez fordulnia, otthona szépítésének, dekorálásának csak a képzelete szabhat határt.

Gondoljon csak bele, alap esetben, ha például egy képet vagy könnyebb polcot kíván felszerelni a falra szüksége lehet egy tapasztalt szakemberre, aki felfúrja vagy felragasztja az adott tárgyat, egy fúrógépre, rögzítő dűbelekre, szögekre, csavarokra és ragasztás esetén a megfelelő ragasztóra és kinyomópisztolyra.

Ehhez képest a Click & Fix felhasználásra kész: előre adagolt, magas kezdeti tapadású ragasztóanyagot tartalmaz, egy praktikus, bárki által könnyedén használható applikátorban, amelyből 20 darab ragasztópöttyöt lehet kinyomni. Az applikátoron jelzett szám segítségével pedig könnyen nyomon követhető, hogy mennyi ragasztópötty van még a tubusban.

A Click & Fix használata előtt nincs szükség különösebb előkészületekre, csupán a ragasztási felületet kell megtisztítani. Alkalmazása rendkívül egyszerű, a kupakot lepattintva a műanyag fóliát eltávolítva kezdődhet a ragasztás. Kattintson egy adag ragasztót a kiválasztott tárgy hátoldalára, helyezze a kívánt helyre és pozícióba, és kész is! Csak egy klikk és a kívánt tárgy már a helyén is van, legyen szó akár függőleges, akár vízszintes rögzítésről.

A Pattex One for All Click & Fix csaknem a legtöbb anyagot képes megragasztani, legyen az beton, tégla, vakolt felület, fém, fa, műanyag (kivéve PE, PP, PTFE, plexi).
Az innovatív termék további előnye, hogy a szakemberek körében közkedvelt Pattex One for All HighTack ragasztó formulája van, így rendkívül magas a kezdeti tapadása, nincs szükség a tárgy alátámasztására. Rugalmas, ragaszt és tömít is egyben. Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható. Nedvszívó és nem nedvszívó felületeken is kiválóan megtapad. Fehér színű és később sem sárgul be.
A ragasztópöttyök tökéletesek kisebb tárgyak ragasztásához, mint pl. törölközőtartó, fürdőszobai polc, fűszertartó, bögre akasztó, képkeret, tükör, dekorációs tárgyak, kabát fogas, kulcs akasztó, házszám, virágcserép, madáretető, postaláda.

A Pattex One for All Click & Fix ragasztóról és a Pattex márka további termékeiről még többet megtudhat a pattex.hu honlapon.

További információ