2019. júl. 3.  Budapest

Minősített minőség: Elismerés a legkiválóbb márkáknak

Díjazták a Henkelt és két márkáját

A Henkel Magyarország idén is elnyerte a Business Superbrands címet.
A seregszemlén a Henkel vezető márkái közül a Persil Superbrands, míg a Pattex Superbrands, és Business Superbrands elismerésben részesült.

A Superbrands a nagyközönség számára is ismert, magas minőséget szimbolizáló védjegy. A nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek elismerésben. A díj odaítéléséről a többlépcsős előszűrést követően egy 45 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt évről évre.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Henkel Magyarország eddig minden évben, immáron 12. alkalommal is elnyerte az egyik legismertebb nemzetközi márkaértékelési rendszerként számon tartott Business Superbrands-díjat. Számunkra ez az elismerés egyfajta pozitív visszaigazolás vásárlóink és partnereink megelégedettségéről, arról, hogy sikeres, kiváló, megbízható márkaként számolnak velünk” – mondta dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.
A Laundry & Home Care üzletág vezető mosószer márkájaként ismert Persil ismét elnyerte a Superbrands díjat. Csakúgy, mint a vállalat, a márka is tizenkettedik alkalommal kapta meg a rangos elismerést. Az odaítélt díj a márka garantált minőségének és a folyamatos – a fenntarthatósági szempontokat különösen figyelembe vevő – innovációinak köszönhető, amelyek ebben az évben is meghatározóak lesznek a Persil márka életében.

Az Adhesive Technologies üzletág Pattex márkája sorban már a harmadik egymást követő évben részesül Business Superbrands és Superbrands elismerésben. A márka széles termékválasztékával kínál ragasztási, szerelési és javítási munkákhoz megoldást mind a szakemberek, mind a lakossági fogyasztók számára.

Sajtóközlemény (1,84 MB)

Henkel csapat: Szalay Andrea Brand Manager, dr. Fábuán Ágnes ügyvezető igazgató és  Dispiter Dorottya Vállalati kommunikáció (balról)