2020. febr. 12.  Budapest

Vezetőváltás a magyarországi kozmetika üzletág élén

Szak Zsuzsanna a Henkel Beauty Care új igazgatója

Szak Zsuzsanna vette át a Henkel Magyarország Beauty Care üzletág lakossági területének vezetését 2020 február elsejétől. Nyolc év külföldi munkavégzés után tér haza Magyarországra.

Új igazgatót neveztek ki a Henkel magyarországi Beauty Care üzletág lakossági területének irányítására. Szak Zsuzsanna 2020. február 1-től tölti be a pozíciót.

Szak Zsuzsanna a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett Közgazdász diplomát, majd Nemzetközi Marketing területen Mesterdiplomát. Pályafutását idehaza a Frieslandnál kezdte, majd az Egyesült Vegyiműveknél és a Colgate-Palmolive cégeknél dolgozott. Később külföldön folytatta karrierjét: Varsóban, Rómában majd Bázelben dolgozott, ahol regionális feladatokat látott el, illetve globális innovációs projecteket vezetett. 2018-ban csatlakozott a Henkel CEE csapatához Bécsben, ahol 21 országért volt felelős a hajápolás és hajformázás kategóriákban. Üzletág igazgatói kinevezését megelőzően a regionális csapatban dolgozott számos olyan innováción és kommunikációs stratégián, amelyek most 2020-ban kerülnek bevezetésre Magyarországon. Szak Zsuzsanna az üzletág igazgatói pozíciója mellett a Beauty Care lakossági terület marketing vezetői feladatait is ellátja.

„Nagy megtiszteltetés számomra a kinevezésem, és a felém irányuló bizalom a Henkel CEE vezetése részéről. Izgalmas kihívásnak tartom az új pozíciót, ahol szeretném nemzetközi tapasztalataimat idehaza kamatoztatni, hiszen az elmúlt 8 évben regionális és globális projekteken dolgoztam; marketing, innováció, stratégia területeken. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az új terveket egy remekül együtt dolgozó és kimagaslóan professzionális csapattal együttműködésben valósíthatjuk meg. Ezáltal hozzájárulva népszerű márkáink nemzetközi összehasonlításban is kimagasló sikereinek további növeléséhez” – mondta Szak Zsuzsanna.

Szak Zsuzsanna az üzletág vezetését Németh Ottótól vette át, aki 2016 óta látta el ezt a feladatot. Németh Ottó a vállalaton kívül folytatja karrierjét.