2020. szept. 14.  Budapest

Megérkezett a teljes hajszerkezet átalakítás jegyében megújult Schwarzkopf Professional Fibre Clinix termékcsalád

A vadonatúj Fibre Clinix termékcsalád a Schwarzkopf Professional legfejlettebb és legintenzívebb regeneráló technológiája, amely teljes mértékben személyre szabható ápolást biztosít a szalon-exkluzív szolgáltatásainak és a mindennapos használatra szánt otthoni hajápoló termékeinek köszönhetően.

A személyre szabható hajápolási termékek iránti töretlenül nő. A vendégek olyan termékekre és szolgáltatásokra vágynak, amelyek teljesen megfelelnek az egyedi igényeiknek. Az ideális termék és szolgáltatás megtalálása ugyanakkor nem könnyű feladat, mert egyidejűleg többféle hajproblémával állunk szemben: a haj egyszerre lehet száraz és sérült, színkezelt és vékonyszálú, épp ezért többre van szükség egy hagyományos hajpakolásnál. Éppen ezért érdemes szakember értő kezeire bíznunk magunkat és olyan egyedi hajápolási élményt választanunk, amely már számtalanszor bizonyította hatékonyságát. A Schwarzkopf Professional legfejlettebb és legintenzívebb regeneráló technológiájának köszönhetően a korábban kizárólag szalonokban elérhető eredmények már otthon is fenntarthatók.

A szemet gyönyörködtető, hologramos és pasztell árnyalatú csomagolásnak köszönhetően a termékcsalád nemcsak esztétikus megjelenést, de professzionalizmust is sugároz. A magas teljesítményű szolgáltatás pedig egyedi hajápolást és látványos eredményeket kínál már az első használattól kezdve.

Fibre Clinix a szalonban és otthon:

A vendégek napjainkban professzionális tanácsadás és személyre szabott megoldások után kutatnak, amelyek megfelelnek az egyedi igényeiknek. A Schwarzkopf Professional tökéletesen érti ezt, és pontosan ezért kínál új Fibre Clinix egyedi megoldásokat a hajápolás minden szintjén. A regenerálás a szalonban, a személyre szabott Tribond-szolgáltatással kezdődik, amely azonnal visszaállítja a haj egészséges állapotát.

Tisztítás – a gyengéd, mégis hatékony Fibre Clinix Tribond sampon tisztítja és előkészíti a hajszerkezetet az egyedi Fibre Clinix pakoláshoz.

Intenzív ápolás – a kínálat két Fibre Clinix Tribond pakolást (vékony- vagy vastagszálú hajra) tartalmaz. Az intenzív formulák helyreállítják a haj belső szerkezetét a rugalmasabb és erősebb haj érdekében, valamint lezárják a külső hajszerkezetet a kezelhetőbb és fényesebb eredményekért.

Testre szabhatóság – válassza ki a megfelelő Fibre Clinix Boostert, keverje össze a hajszükségleteihez illő Fibre Clinix Tribond pakolással és kezelje egyszerre a haj külső és belső károsodását:

  • Fibre Clinix Vibrancy Booster – színkezelt hajra
  • Fibre Clinix Fortify Booster – károsodott hajra
  • Fibre Clinix Hydrate Booster – száraz hajra
  • Fibre Clinix Volumize Booster – vékonyszálú hajra
  • Fibre Clinix Tame Booster – kezelhetetlen hajra

Hajfestés után:

Az erőteljes regeneráló teljesítményének és a testre szabhatóságának köszönhetően a Fibre Clinix az ideális hajfestés utáni szolgáltatás mindazoknak, akik erősebb és élénkebb hajról áhítoznak. A Fibre Clinix az otthoni használat mellett lezárja a festékpigmenteket, így lényegesen hosszabb színmegtartást biztosít!

Otthoni fenntartás:

Hosszan tartó eredmény érdekében folytassa a hajápolást az otthoni használatra szánt, saját hajszükségleteinek megfelelő termékekkel. Minden termékcsaládot a bőrápolásban már bizonyított hatóanyagok ihlettek:

  • Fibre Clinix Vibrancy – az alfa-hidroxi-sav (AHA) tartalmú formula kiemeli az élénk hajszínt a hosszan tartó színeredmények érdekében
  • Fibre Clinix Fortify – a nikotinamiddal gazdagított formula megerősíti és táplálja a hajrostokat
  • Fibre Clinix Hydrate – a szkvalén-komplex tartalmú formula egyensúlyba hozza a haj nedvességtartalmát és segít az elasztikusság fokozásában
  • Fibre Clinix Volumize – a phytokine hatóanyagnak köszönhetően a formula könnyed hajérzetet és dús hatást biztosít
  • Fibre Clinix Tame – a ceramid tartalmú formula láthatóan kezelhetőbbé és simává varázsolja a hajat

Minden otthoni használatra szánt Fibre Clinix termékcsalád sampon, balzsam, hajban maradó balzsam, pakolás és booster termékekben érhető el. A szolgáltatás különlegessége többek között abban rejlik, hogy a különböző Fibre Clinix Boosterek és a Fibre Clinix pakolások egymással keverhetők, a szolgáltatás ezáltal pedig egyszerre több hajszükségletet képes megcélozni.

Fibre Clinix technológia:

A Schwarzkopf Professional intenzív regeneráló technológiájának köszönhetően a Fibre Clinix korábban soha nem látott szintre emeli a hajápolást a személyre szabható, szalon-exkluzív szolgáltatásaival és otthoni használatra szánt termékeivel:

  • Triple Bonding technológia – a kötéserősítő technológiák következő generációja, amelyet 10 év kutatás eredményeire alapoz. Új kötéseket képez a hajban, így belülről erősíti meg a hajszerkezetet, amitől az akár 10x erősebbé válik*
  • C21-technológia – rendkívül hatékony kondicionáló technológia, amely azon dolgozik, hogy megvédje a sérült haj külső rétegét. A C21-technológia regenerálja a hajban található 21 lipidből álló láncot, amitől a kutikula közelebb kerül a természetes állapotához, ezáltal pedig fényesebbé és kezelhetőbbé válik.

A Tribond sampon és pakolások használata mellett a technológia helyreállítja a haj külső és belső szerkezetét akár 60 napra**, valamint teljesen lezárja a porózus hajfelszínt***.

Fibre Clinix online és digitálisan:

Az új Fibre Clinix termékekkel és szalon-exkluzív szolgáltatásokkal kapcsolatos további információért látogasson el a schwarzkopfpro.com/fibreclinix honlapra. Oktatási tartalmaink, szeminárium-kínálatunk: ASK eAcademy, ask-elearning.com.

Merítsen ihletet a Schwarzkopf Professional közösségi média csatornáiból (@schwarzkopfpro), és fedezze fel, hogy milyen káprázatos, személyre szabható eredmények érhetőek el ezzel a különleges termékcsaláddal #FibreClinix.

Az új Fibre Clinix termékek és szolgáltatások 2020 szeptemberétől érhetők el.


*A Fibre Clinix termékcsalád használatával kapott eredmény kezeletlen hajjal összehasonlítva
**A Fibre Clinix otthoni hajápoló termékcsalád használata mellett
***Nedves hajon végzett fésülési teszt eredménye kezeletlen hajjal összehasonlítva

Sajtóközlemény (215,39 KB)

További információk