Nature Box

Természetesen gyönyörű bőr & haj a Nature Box minősített natúrkozmetikumokkal! (www.ecoert.com)

Fedezd fel a belülről fakadó szépséget és válaszd az életstílusodhoz legjobban illő termékeket.

Missziónk, hogy az egész világon pozitív életérzést közvetítsünk válogatott, természetes összetevőjű és vegán formuláinkkal, melyek a felelős termelésről és a szépségpozitivitásról ismertek.

Fedezd fel a belülről fakadó szépséget és élvezd a #NatureBoxBeauty kincseit!

Miért jó a hidegen préselt olaj?

A hidegen sajtolás során nem alkalmaznak külső hőt, így a gyengéd procedúra nem változtatja meg vagy nem eredményez sérülést az olajokban, vitaminokban és antioxidánsokban, így megőrzi azok hatékonyságát. Az olajok megőrzik természetes színüket és illatukat, így a hidegen préselt olajokban megtalálhatók a különféle tápanyagok, antioxidánsok, egészséges zsírsavak és olyan vitaminok is, mint az A-, B-, C- és E-vitamin, így a Nature Box formulák finom, ragadásmentes réteget képeznek és hidratálják, táplálják a hajat és a bőrt.

A Nature Box termékek ezen kívül 100%-ban Social Plastic-ból készülnek (a címke kivételével), mely a tengerpartokról és szárazföldekről összegyűjtött műanyaghulladékból készül (www.plasticbank.com).

Próbáld ki a haj- és bőrtípusodnak megfelelő Nature Box terméket: válogass a színes és egyedi összetevőjű flakonos tusfürdők, samponok, hajbalzsamok, többfunkciós tégelyes hajpakolások, valamint a szilárd vagy utántöltős kiszerelésű samponok között!

Információk & Szolgáltatások