Session Label

A lényegre törő, mégis sokoldalú szortimentre vágyó fodrászok igényeihez igazodva, a Schwarzkopf Professional megújította a professzionális styling termékekből álló ikonikus termékcsaládját.

A SESSION LABEL egy önálló márka tizenkét magas teljesítményű formulával, amelyek segítségével minden alkalommal ikonikus frizurákat készíthetnek a fodrászok.

Az SKP Session Label egy egyedülálló márka azoknak a fodrászoknak, akik többre vágynak. A szalon exkluzív styling termékcsaládot mindennapos használatára fejlesztettük ki, amit a session stylistok magas elvárásai inspiráltak.

A termékeket mi biztosítjuk, de a fodrászok keze az, ami formázza a hajat, fokozza a textúrát és megalkotja a könnyed, elbűvölő lookot.

Az SKP Session Label termékek multifunkcionális tulajdonságai lehetővé teszik a sokrétű használatot, így a termékek nem korlátozódnak egyetlen kategóriára, bátran kísérletezhetsz velük.

A különbség a részletekben rejlik. A SESSION LABEL öt vadonatúj innovációt fejlesztett ki, és ismételten bevezette a korábbi termékcsalád hét legkedveltebb és leghatékonyabb formuláját. A csomagoláshoz szénmentes műgyantákat használunk az újrahasznosíthatóság érdekében.

Emellett a legtöbb termék vegán formulával* rendelkezik, így a szalon exkluzív szortiment a Schwarzkopf Professional leghatékonyabb styling termékcsaládja

*Minden termék, kivéve a THE MIRACLE és a THE DEFINER termékeket, amelyeket a lehető leghamarabb vegán formulára váltunk.