2020. szept. 17.  Budapest

Innovatív ragasztó termékcsalád kifejezetten új célcsoportnak

Pattex Crocodile Power – kiváló minőség, modern márkával kombinálva

Gyors, brutális, ellenálló: Ezek a főbb tulajdonságai a Pattex Crocodile termékeknek, mely termékcsaládot a Henkel, a jól ismert Pattex ragasztók márkája alatt vezet be a piacra. Az kiváló minőségű ragasztók választéka kiegészíti a Pattex termékek széles skáláját, kifejezetten az otthoni és DIY felhasználásra specializálódva. A vállalat az új portfóliót egy ütőképes és innovatív márkaidentitással hirdeti az új célpiac elérése érdekében. Ezenfelül, a könnyedén megjegyezhető megjelenésnek köszönhetően, a krokodil védjegy tökéletesen kifejezi a termékek egyedi tulajdonságait.

Az új Pattex Crocodile termékcsalád a következő innovatív ragasztókat kínálja: ragasztószalag fekete és ezüst színben (20 méteres hosszúsággal), pillanatragasztó, univerzális ragasztó, epoxy ragasztó és faragasztó. Ez a termékválaszték összeségében képes megoldást nyújtani a háztartásokban leggyakrabban felmerülő javítási és ragasztási feladatokra. A tiszta és megnyerő márkakommunikációnak és fülbemászó szlogennek („gyors, brutális, ellenálló”), illetve a Pattex márka jól ismert megbízhatóságának köszönhetően a termékcsalád egy teljesen új és különleges élményt kínál a lakossági ragasztók szegmensében.

„A Pattex Crocodile termékekkel tudatosan szakítunk a ragasztók piacának szabályaival: az egyenes és a spontán kommunikációra esküszünk, látványos megjelenéssel kombinálva. Azért teszünk így, mert meggyőződésünk, hogy ennek köszönhetően egy új célcsoportot érünk el a piacon, olyan felhasználókat, akik eddig nem igazán végeztek javítási és ragasztási feladatokat otthonukban. Ők legfőbbképpen modern felfogású, aktív emberek, akiket a szokatlan és merész megközelítés inspirál a hagyományos technológiákkal szemben, ugyanakkor elvárják a kiváló minőséget és hatékonyságot” –mondta Xavier Martin, a Henkel Nemzetközi Marketing vezetője.

A krokodil, mint a teljesítmény szimbóluma

A krokodil arról ismert, hogy a legerősebb állkapcsú szárazföldi állat. A Pattex Crocodile kabalája tökéletesen megjeleníti a termékek tulajdonságait: gyorsaságot, erősséget és kitartást. Ahhoz, hogy a kitartását és ellenállását bizonyítsa a konkurenciával szemben, a Henkel kifejezetten a legmagasabb minőség elvét figyelembe véve tervezte meg a Crocodile Power termékcsaládot. Ezeket a termékeket egyszerű és gyors használni, gyorsan száradnak és egy sokáig tartó, erős ragasztási eredményt kap a vásárló, bármilyen felhasználásról vagy felületről legyen szó. A Crocodile Power termékek kínálata tökéletes arra a folyamatosan növekvő trendre, miszerint egyre többen áldozzák szabadidejük nagy részét kreativitásuk otthoni kiélésére, legyen szó felújításról, javításról vagy alkotásról.

A Pattex Crocodile ragasztószalag, pillanatragasztó, univerzális ragasztó, epoxy és faragasztó már elérhető az üzletekben, és méltón egészítik ki a sokak által kedvelt Pattex termékcsaládot. További információért kérjük, keresse fel weboldalunkat.

Sajtóközlemény (101,55 KB)

További információ