2020. okt. 1.  Budapest

Együttműködés Liszi Attila 4x-es magyar országos downhill bajnokkal, többszörös Szlovák Kupa győztessel, Világkupa TOP80 kvalifikálóval és EB VIII. helyezettel

Loctite két keréken

A Henkel elköteleződése a technikai sportok iránt már számos alkalommal megmutatkozott. A Loctite legújabb termékbevezetésében Liszi Attila Magyarország legeredményesebb Downhill versenyzője lép partnerségre a márkával és népszerűsíti a termékeket.

A Loctite csúcsminőségű ragasztói, tömítő, és menetrögzítő anyagai számos ipari területen bizonyítottak. A márka innovatív folyékony menetrögzítő termékei az ipari gyártás széles palettáján jelen vannak.  A nehézberendezéseken túl akár a kerékpárok építésében és karbantartásában kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A hagyományos rögzítési módszerek alkalmazásakor rések keletkeznek, a Loctite folyékony menetrögzítőkkel nagy mértékben növelhető a berendezések megbízható működése, hiszen terméktulajdonságainak köszönhetően megfelelően rögzíti a menetes kötéseket, megakadályozva a vibrációt, illetve a hő és mechanikai terhelés által okozott kilazulást. A folyadékokkal szemben tömít, valamint korrózió és berágódás ellen védelmet nyújt. A menetrögzítők többféle oldhatósági tulajdonsággal elérhetőek, a termék színezése jelzi a felhasználónak, hogy az adott termék kis, közepes, vagy nagy szilárdságú felhasználásra alkalmazható.

„Az új menetrögzítő termékcsaládunk népszerűsítésére azért Liszi Attilát, a legeredményesebb magyar Downhillest kértük fel, mert az extrém kerékpársport kiváló terep annak bizonyítására, hogy a csúcskategóriás Loctite termékek szélsőséges terhelés mellett is kiemelkedő megbízhatósággal működnek” – mondta Hevér Orsolya, marketing vezető.

„Nagyon régóta ismerem a Loctite márkát, előszeretettel használom termékeit, hiszen a nagy igénybevételnek kitett kerékpárok esetében minden felmerülő problémára van Loctite megoldás, az ipari kéztisztítótól kezdve, az oldószeres tisztítón át, a professzionális lánckenő olajokon keresztül, egészen a kiváló minőségű fém és műanyag ragasztókig” – állítja Liszi Attila, hozzátéve, hogy személyes kedvencének a LOCTITE SF 7063-mas oldószeres tisztítóanyagot tartja. Mivel a gravity bicikliket ő maga is rengeteget szereli ahhoz, hogy a működésük kifogástalan legyen így tudja, hogy a szétszereléseknél mindig mindent le kell tisztítani ahhoz, hogy a legapróbb szennyeződések is eltávolítódjanak. Ezzel az anyaggal pedig makulátlan eredményt ér el minden alkalommal úgy, hogy nem károsítja a bicikliváz festékbenovatát.


Ismerje meg bővebben Loctite termékeinket, látogasson el weboldalunkra!

Liszi Attilával készült termékismertetőinket az alábbi linken érhetik el: youtube.com/user/loctiteteroson/videos

Sajtóközlemény (90,19 KB)

A nagy igénybevételnek kitett kerékpárok esetében minden felmerülő problémára van Loctite megoldás