Beauty Care

A Henkel Beauty Care üzletága világszerte számos piacvezető pozícióval rendelkezik, márkatermékeinek térnyerése töretlen. Az általa kifejlesztett, előállított és értékesített számtalan sikeres és kiváló minőségű termékek (haj-, test- és szájápolás) a világ 150 országában kaphatók.

A Beauty Care üzletág termékeivel jelen van a fogyasztói márkatermékek és professzionális fodrászcikkek piacán egyaránt. A fogyasztói márkatermékeket illetően az a célunk, hogy az innovációban betöltött vezető szerepünket kiterjesszük a fejlett piacokon, piaci részesedésünk további növelése érdekében. A fodrászcikkek szegmensében folytatjuk globalizációs stratégiánk megvalósítását, kiemelt figyelmet fordítva fejlődő piacaink ösztönzésére. Vezető pozíciót foglalunk el valamennyi nemzetközi piaci szegmensben. A Henkel Beauty Care egyet jelent a hajfestéshez, hajformázáshoz, hajápoláshoz, testápoláshoz, bőrápoláshoz és szájápoláshoz használatos márkatermékekkel. A Schwarzkopf Professional a világ három legnagyobb fodrászszalon-ellátó közé tartozik.

A Henkel Beauty Care Fodrászcikk divíziója, a világ három legsikeresebb szépségipari vállalatainak egyikeként, kizárólag fodrászok számára kínálja hajápolási, hajformázási és hajfestési termékek széles skáláját, és folyamatos kihívás elé állítja piaci versenytársait innovatív újdonságaival. Ebben az üzletágban folytatjuk globalizációs stratégiánk megvalósítását, kiemelt figyelmet fordítva fejlődő piacaink ösztönzésére. Vezető pozíciót foglalunk el valamennyi nemzetközi piaci szegmensben.

A Henkel Beauty Care egyet jelent a hajfestéshez, hajformázáshoz, hajápoláshoz, testápoláshoz, bőrápoláshoz és szájápoláshoz használatos márkatermékekkel. A Schwarzkopf Professional a világ három legnagyobb fodrászszalon-ellátói közé tartozik.

Piacaink

A Beauty Care üzletág hajápolási, testápolási, bőrápolási és szájápolási fogyasztói márkatermékeket, valamint professzionális fodrászcikkeket forgalmaz.