2020. szept. 15.  Budapest

Gliss márkamegújulás és új Gliss Split Ends Miracle hajápolók

GLISS márkamegújulás – új design, letisztult és modern flakonok, új formula. A megújult Gliss minden formulájában egyesülnek a természeti kincsek és a technológia. A természetes összetevők a természet törődő ápolását, míg a speciális ápoló és regeneráló technológiák a hajápolás legújabb tudományos fejlesztései biztosítják. A különböző termékcsaládok egyéni high-tech összetevőkkel és a természet kincseivel célzott megoldást nyújtanak a hajproblémákra. A Gliss különleges ápoló összetevőinek segítségével megadhatod hajadnak a törődést, amire szüksége van.

GLISS SPLIT ENDS MIRACLE – a Gliss legújabb innovatív technológiájának legújabb eredménye a Split Ends Miracle termékcsalád, amely az egyik leggyakoribb hajproblémára nyújt megoldást: a töredezett hajvégekre. A Gliss által szabadalmaztatott innováció a megszokott módon a technológia és a természet ötvözésével hat. A formulában található ionos komplex feltölti és regenerálja a sérült hajat, továbbá kiegyenlíti a haj szerkezetét. Emellett az ápoló szőlőmagolaj további segítséget nyújt a hajszálak szerkezetének kiegyenlítésében, valamint egészséges ragyogást ad a hajnak. Mindemellett az egyedi technológiával előállított formula mesterséges színezékektől és szilikonoktól mentes a „jobb neked” szemlélet jegyében.

Több évnyi kutatás után a töredezett hajvégek és a törékeny hajszálak már a múlté! Itt az új GLISS SPLIT ENDS MIRACLE, az ionkomplexet és szőlőmagolajat tartalmazó új formula hosszútávon lezárja a töredezett hajvégeket. Míg más termékek csak ideiglenes megoldást nyújtanak a töredezett hajra, a GLISS SPLIT ENDS MIRACLE attól különbözik, hogy cipzárként működik, lezárja a töredezett végeket, és minden hajszálnak megújult erőt kölcsönöz a hajtövektől egészen a hajvégekig.

A sampon gyengéden megtisztítja a hajat, és alapot nyújt a töredezett haj számára. A szőlőmagolaj minden szálat hidratál, miközben rugalmasságot biztosít. A formulában lévő ion-komplex lezárja a töredezett hajvégeket. A hajbalzsam rugalmasságot kölcsönöz a hajnak. Az express repair hajbalzsam gyors és egyszerűen felvihető. A szérum intenzív ápolást, hővédelmet és egészséges fényt nyújt. A 2az1-ben hajpakolás sampon előtt: az extra táplálásért, vagy sampon után: az intenzív ápolásért.

Gliss Split Ends Miracle termékek:

  • Hajregeneráló sampon 250 ml, 400 ml – megtisztítja a hajat és lezárja a hajvégeket.
  • Hajregeneráló balzsam 200 ml – intenzív ápolás, hosszútávú megoldás a töredezett hajvégeknek.
  • Hajregeneráló balzsam Express Repair 200 ml – azonnali kifésülhetőség és puhaság kiöblítés nélkül.
  • Intenzív tégelyes pakolás 300 ml – sampon előtt extra hidratálásért vagy sampon után intenzív ápolásért.
  • Szérum 75 ml – extra intenzív ápolás töredezett haj védelemmel, hővédelemmel és egészséges ragyogással, kiöblítés nélkül.