Adhesive Technologies

Production Montornes

A Adhesive Technologies vezető szerepet tölt be a piacon napjainkban, és ragasztók, tömítőanyagok valamint funkcionális bevonatok révén alakítja a jövőt. Lehetővé tesszük a teljes iparág átalakulását, versenyelőnyt biztosítva ügyfeleink számára, és egyedi élményt nyújtva a fogyasztók számára.


Részünk az Innovatív gondolkodásmód és a vállalkozói szellem jellenez minket. Világszerte gyártóipari- és alkalmazás szakértőkként szorosan együttműködve azon dolgozunk vásárlóinkkal és partnereinkkel, hogy fenntartható értéket alkossunk minden félnek – megbízható márkákkal és nagyhatású megoldásokkal, egy páratlan technológiai portfólióra alapozva.

Ipari termékkínálatunkat öt felhasználási technológiához tartozó márka – a Loctite, a Bonderite, a Technomelt, a Teroson és az Aquence – alá sorolva állítottuk össze. A lakossági és szakipari piacokon négy globális márkánk, a Pritt, a Loctite, a Ceresit és a Pattex áll figyelmünk középpontjában.

A Henkel egyik ragasztógyára Magyarországon van. A Környei ipari parkban zöldmezős beruházásként felépült gyárban jelenleg vizes bázisú ragasztók valamint az elektronikai ipar számára készülnek ragasztóanyagok. 

Did you know that Henkel is the world`s #1 adhesives producer?

Tudta, hogy a Henkel

a világ vezető

ragasztó

gyártója?


Autóipar és Fémipar

Az Autóipar és Fémipar területeken nemzetközi vásárlóinkat személyre szabott, hatékony megoldásokkal, átfogó portfólióval és speciális technikai szolgáltatásokkal látjuk el a gépjármű- és fémipar területén. Versenyelőnyt teremtünk vásárlóink számára az autógyártás teljes értékláncában, lehetővé téve számukra, hogy megfeleljenek az e-mobilitás, az önvezető autók és a könnyűsúlyú gépjárművek által kiváltott trendeknek. Teljesítmény vezérelt hatékony megoldásokat kínálunk a fémipar teljes értékláncában a fémtekercsektől és fémfeldolgozástól kezdve a fém késztermékekig beleértve a fémcsomagolásokat is.

Csomagolási és Fogyasztási Cikkek

A Csomagolási és Fogyasztási Cikkek üzleti területen vezető szerepet töltünk be az innovatív megoldások fejlesztésében, melyek figyelembe veszik a globális fogyasztói trendeket, például a fenntarthatóbb gyakorlatok iránti növekvő igényt. A körforgásos gazdaság előmozdításában élen járunk a csomagolt élelmiszerek és italok, pelenkák és higiéniai termékek, sebtapaszok és kötszerek, ruhák és cipők, bútorok és még sok más hatékony megoldásaink révén - szem előtt tarva vevőink igényeit.

Elektronika és Ipari

Az Elektronika és Ipari területeken ügyfeleinknek speciális portfóliót ajánlunk hatékony mérnöki megoldásokkal főként elektronikai és ipari területeken. Világszerte vezető szerepet töltünk be széles termékportfólióval, valamint speciális műszaki és kutatási-fejlesztési tapasztalatokkal, segítve ügyfeleink innovációját és új, innovatív tervek megvalósítását. Kihasználva globális jelenlétünket, lehetővé tesszük világismert márkáink és termékeink révén ragasztási, csatlakozási, tömítési, bevonási, védelmi és hőkezelési megoldásainkat.

Szakipari, Építőipari és Professzionális

A Szakipari, Építőipari és Professzionális területeken márkás termékek széles skáláját forgalmazzuk fogyasztók, barkácsolók, iparosok, a kereskedelem, valamint több mint 800 különböző iparág karbantartási és gyártási szakemberei számára. Vásárlók számára kínálunk ragasztókat és tömítőanyagokat otthoni felhasználásra, építőanyagokat és tömítést biztosító megoldásokat csempéhez, ablakokhoz, homlokzatokhoz, alagsorokhoz, tetőkhöz és padlózatokhoz, valamint gépek összeszerelésére és karbantartására szolgáló, csúcshatékonyságú  megoldások átfogó portfólióját.

Tájékoztatók és szolgáltatások