Együtt a koronajárvány ellen

2020 eleje óta a világ a COVID-19 járvány erős szorításában van, kihívást jelentve a társadalmak, a gazdaságok, a cégek és mindannyiunk számára az egész világon. A helyzet még mindig nehezen megjósolható és kihívást jelentő. Ezért fontos, hogy továbbra is összetartsunk a koronavírus terjedésének lassítása és a kihívások leküzdése érdekében. Továbbiakban is legfontosabb prioritásunk munkatársaink, ügyfeleink és partnereink jóléte. Mindent megteszünk biztonságuk és egészségük védelme érdekében, legyen az gyári vagy távoli munkavégzés – miközben biztosítjuk üzletmenetünk folytonosságát.

E soha nem látott kihívás kezelésére átfogó globális szolidaritási programot indítottunk el 2020 tavaszán – amely pénzügyi támogatásokat, termékadományokat, kézfertőtlenítők gyártását, valamint alkalmazottjaink érdekében fokozott és folyamatos biztonsági intézkedéseket tartalmaz. Lépéseket teszünk, hogy teljesítsük kötelezettségvállalásunknak – és ezt mindaddig folytatjuk, amíg szükséges

A koronavírus elleni küzdelem még sokáig elkísér bennünket. Marad a bizonytalanság tekintettel a sok országban növekvő vagy magas fertőzési arányra. Egyvalami azonban biztos: a válságban újra és újra alkalmazkodunk, rugalmasan és gyorsan reagálunk piacaink változásaira.

„Kiváló válságkezelésünknek és a célzott növekedésre irányúló összpontosításunknak köszönhetően olyan lendületet tudtunk megteremteni, mely segítségével a Henkel sikeresen vette a válság eddigi kihívásait.”

Carsten Knobel, a Henkel Igazgatóságának elnöke

Ügyfeleink, partnereink, beszállítóink számára

Gyors és átfogó intézkedéseket tettünk alkalmazottjaink, ügyfeleink, partnereink és beszállítóink biztonsága érdekében, valamint a koronavírus további terjedésének megakadályozására. Bár a helyzet folyamatosan változik, mindent megteszünk az esetleges készlethiány és a szállítási késedelmek csökkentése érdekében és teljes mértékben az üzleti folytonosság védelmére összpontosítunk. 

Számíthatnak ránk! Szakértelmünkkel, beszerzési stratégiánkkal és globális termelési hálózatunkkal minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy igényeiknek a legnagyobb mértékben megfeleljünk. A válság kezdetén gyáraink túlnyomó többsége működött, és súlyos ellátási problémák nem merültek fel. Napjainkban a termelés minden telephelyünkön világszerte működik. 

Az önökkel, ügyfeleinkkel, partnereinkkel és beszállítóinkkal való szoros együttműködésnek, valamint beszerzési, ellátási lánc- és működési csapataink szorgalmas munkájának köszönhetően eddig sikeresen kezeltük a válságot. Azonban a közép- és hosszú távú értékelések nehézkesek, a helyzetet továbbra is szorosan figyelemmel kísérjük. Az elmúlt hónapok tapasztalataival és teljes csapatunk elkötelezettségével folytatjuk utunkat, hogy igényeiket a lehető legjobban ki tudjuk szolgálni a jövőben is. 

Reméljük, hogy csapattagjaik és szeretteik mind jól vannak. Bízunk benne, hogy együtt átvészeljük ezt az embert próbáló időszakot. Kérdés esetén keressék Henkel kapcsolattartójukat.

Background Pattern

Sajtóközlemények