washing hands

Együtt a koronajárvány ellen

A világ hatalmas kihívással néz szembe. A globális koronajárvány mindenkire és életünk minden területére hatással van, és természetesen a gazdaságot és vállalatunkat is befolyásolja. A helyzet kiszámíthatatlan és kihívásokkal teli. Emiatt még fontosabb, hogy ezekben az időkben összetartsunk, együttműködjünk a koronavírus terjedésének lelassításában és a kihívás leküzdésében. Legfontosabb prioritásunk munkatársaink, ügyfeleink és partnereink jóléte. Minden megteszünk biztonságuk és egészségük védelme érdekében, legyen az gyári vagy otthoni munkavégzés. Ezzel egyidejűleg üzletmenetünk folytonosságának biztosítása érdekében továbbra is ellátjuk ipari partnereinket fontos termékekkel és technológiákkal, valamint továbbra is kínáljuk az olyan fogyasztói termékeinket vásárlóink számára, mint például mosó- és tisztítószerek, samponok, szappanok vagy tusfürdők.

A Henkel elkötelezett, hogy segítse e példa nélküli kihívás kezelését. Szeretnénk hozzájárulni, ezért elindítottuk átfogó globális szolidaritási programunkat – amely magában foglal pénzügyi-, és termékadományokat, kézfertőtlenítőszerek gyártását, valamint fokozott és folyamatos biztonsági intézkedéseket munkatársaink számára.

Intézkedéseket teszünk elkötelezettségünk teljesítése érdekében, ma és a jövőben, ahogy a helyzet megkívánja. Tájékoztatni fogjuk – ezen a weboldalon vagy közösségi média csatornáinkon keresztül!

Ügyfeleink, partnereink, beszállítóink számára

Gyors és átfogó intézkedéseket tettünk alkalmazottjaink, ügyfeleink, partnereink és beszállítóink biztonsága érdekében, valamint a koronavírus további terjedésének megakadályozásra. Bár a helyzet folyamatosan változik, mindent megteszünk az esetleges készlethiány és a szállítási késedelmek csökkentése érdekében és teljes mértékben az üzleti folytonosság védelmére összpontosítunk. Beszerzési-, supply chain- és gyártási csapataink elkötelezettek amellett, hogy továbbra is megfeleljenek a vevői igényeknek.

Számos erőforráshoz férünk hozzá, és jelenleg ezeket az erőforrásokat mozgósítjuk, annak érdekében, hogy a lehető legjobban kiszolgáljuk vevőink igényeit. Számíthat ránk: szakértelmünkre, összetett beszerzési stratégiánkra és globális termelési hálózatunkra támaszkodva, mindent megteszünk igényei maximális teljesítése érdekében. Célunk, hogy termelésünk kritikus területeit és gyáraink nagy részét világszerte működtessük, ezzel is biztosítva a rendelkezésre állást. 

A jelenlegi helyzet és a világméretű járvány gyors fejlődése azonban meglehetősen megnehezíti a közép és hosszú távú értékeléseket – és ez a dinamika hirtelen befolyásolhatja az ellátás stabilitását. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is kiszolgáljuk Önöket. Örömmel vennénk támogatását, és Henkel ügyfélszolgálatunk proaktív tájékoztatását amennyiben előre nem látható keresletváltozásokkal vagy ellátási problémákkal szembesül.

Reméljük, hogy csapat-, és családtagjai mind egészségesek, és bízunk benne, hogy együtt átvészeljük ezt az embert próbáló időszakot.
 

The 3D Printed wall in the Henkel Innovation and Interaction Centre, made from Loctite products and designed by Jennings Design Studio, Dublin and Aectual, Netherlands

Sajtóközlemények

Hírek & Közösségi média