Careers-students-stage

Diákok

Szerezzen értékes munkahelyi tapasztalatokat, nézze meg, meddig juthat el, és mit érhet el a Henkelnél.

Álláskínálat diákoknak

Tovább a jelentkezéshez

Ismerje meg a Henkelt!

A társasági életet és a mélyebb ismeretek kéz a kézben

Szeretne többet megtudni a Henkelről? Találkozzunk a kampuszon vagy vegyen részt szakmai gyakorlatunkon! Folyamatosan internetezik? Kövessen minket a Facebookon vagy a LinkedIn-en, és legyen mindig naprakész.

Szakmai gyakorlatszerzés diákoknak

Teljes integráció, széles körű kapcsolatépítés:

A gyakornoki program folyamán személyesen megtapasztalhatja, mi különböztet meg egy Henkel alkalmazottat másoktól, és mitől sikeresebbek a mi munkatársaink. Már az első naptól bevonjuk a csapat munkájába, így felfedezheti, mit jelent egy nemzetközi piacvezető cégnél dolgozni, és meghatározni a piacok – legyen az a fogyasztási cikkek vagy ipari felhasználásra szánt cikkek piaca – jövőbeni alakulását Használja ki ezt a lehetőséget, és győzzön meg minket tehetségéről és kezdeményezőkészségéről – csakúgy, mint 1500 többi gyakornokunk szerte a világban.

Miután megbeszéltük személyes céljait és elképzeléseit a gyakornoki program elején, azonnal munkába állhat, és szabadjára engedheti ambícióit. Már az első naptól kezdve bevonjuk a munkába, egy személyre szabott program keretében. Eközben bízhat abban, hogy folyamatosan támogatjuk: a személyzeti osztály munkatársai ugyanúgy segítik Önt, akárcsak a mentora, aki tapasztalt munkatársunk lesz az Ön szakterületéről.

Együttműködés

A Henkel nagyhírű egyetemekkel és diákszervezetekkel működik együtt. Az együttműködéssel mindkét fél nyer: a diákok már korai fázisban szakmai tapasztalatot szereznek, például esettanulmányokból vagy a felső vezetők által tartott előadásokból. Ugyanakkor a Henkel kapcsolatot teremthet a legtehetségesebbekkel.

Már tanulmányai alatt megalapozhatja karrierjét a Henkelnél, és értékes korai munkatapasztalatot szerezhet. Partnerséget alakítottunk ki vezető egyetemekkel, üzleti iskolákkal és néhány diákszervezettel is. Az együttműködés keretében – amely izgalmas lehetőséget kínál arra, hogy a résztvevők inspirációt kapjanak a „Henkel szellemből”, az alábbiakra kerül sor:

  • Előadások
  • Kutatási együttműködés
  • Workshopok és esettanulmányok
  • Helyszíni látogatások
  • Kötetlen beszélgetések felső vezetőkkel

Örömmel várjuk, hogy meggyőződhessünk elkötelezettségéről, hisz folyamatosan keresünk olyan tehetséges embereket, akik vonzónak találják teljesítmény-központú vállalati kultúránkat. Rendszeresen keressük a kapcsolatot olyan rátermett diákokkal, akik lenyűgöző teljesítményt nyújtanak. Mi tudjuk, hogy az Önben rejlő potenciál érték, hisz jövőnk fontos részévé válhat.