6 jó ok arra, hogy a Henkelnél legyél gyakornok

interview-nina

Nina tapasztalatai

Ninát két dolog győzte meg a Henkellel kapcsolatban, mint munkahely: a nemzetközi csapat és a ötletek megvalósítása iránti elkötelezettség. Illetve most már konkrét oka is van, kiváló eredményekre tekinthet vissza!

interview-alam

Alam tapasztalatai

HR gyakornokkét Alam kulcsfontosságúnak tartja a sokszínűséget a Henkel cégkultúrájában. De ezen kívül Alam sok másért is – csupán egy hónap gyakornokként eltölött idő után – potenciális jövőbeli munkahelyként tekint a Henkelre.

interview-claire-alternative

Claire tapasztalatai

A Henkel Beauty Care üzletágának Kutatás-Fejlesztési osztályán eltöltött egy év után Claire nemcsak tanúja volt az újdonságok kifejlesztésének, hanem kezelni is megtanulta azokat. Továbbá már az erős gyakornoki közösség előnyeit is látja.

rot

Események

02 Apr

Career Fair

Mannheim, Germany

21 Apr

International Business Fair

Reutlingen, Germany

21 Nov 22 Nov

Absolventen­kongress

Cologne, Germany

21 Apr

Fakultäts­karrieretag Köln

Cologne, Germany

Jelentkezési folyamat

Online jelentkezés

Első lépésként örömmel fogadjuk a Henkel álláskereső portálon keresztül benyújtott, részletes pályázatod. Ehhez egy szakmai önéletrajzra (lehetőség szerint pdf formátumban) és egy motivációs levélre lesz szükséged. Ha van LinkedIn profilod, adataidat gond nélkül, egyetlen kattintással továbbíthatod hozzánk.

Állásinterjú

IA négyszemközt lefolytatott állásinterjú alatt elbeszélgetünk Veled tanulmányaidról, tapasztalataidról és a jövőt illető céljaidról. Természetesen bővebb tájékoztatást kapsz majd a Henkelről és a gyakornoki programról. Felteheted kérdéseidet a megpályázott munkakörről, jövőbeni csapatodról vagy akár a karrierlehetőségekről a Henkelnél.

Állásajánlat

Amennyiben megfeleltél a követelményeknek, megkeressünk ajánlatunkkal, és örömmel vesszük, ha elfogadod azt.

Álláskínálat diákoknak

Tovább a jelentkezéshez
Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

Fordulj toborzóinkhoz hasznos tanácsokért!

Sikertörténetek