Careers-professional-stage

Tapasztalt szakemberek

Támogatjuk munkatársaink és karrierjük fejlődését. Kihívásokat rejtő, nemzetközi munkahelyi környezetet kínálunk. Csatlakozzon hozzánk, és lépje át korlátait!

A Henkel számos karrier- és munkalehetőséget kínál tapasztalt szakemberek számára, nem utolsósorban a három üzleti területünk sokrétűségének és globális jelenlétünknek köszönhetően. A Henkel olyan munkafeltételeket biztosít, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben munkájára összpontosítson. Olyan környezetben nyújtunk Önnek támogatást, ahol a teljesítmény számít, és nem a puszta jelenlét.

Mit várunk el? Kitűnő képzettséget, alapos tapasztatot saját szakterületén, és a hajlandóságot az élethosszig tartó tanulásra. Olyan munkatársakat keresünk, akiket lelkesít teljesítmény-központú vállalati kultúránk. Röviden: olyan munkatársakat, akik képesek és hajlandók előmozdítani a fejlődést.

Állásajánlatok tapasztalt szakemberek számára

Tovább a jelentkezéshez

Perspektíva

  • Vonzó munkalehetőségeket kínálunk tapasztalt szakemberek számára különféle üzleti területeken, feladatkörökben és országokban.
  • Szisztematikusan mozdítjuk elő előmenetelét: a saját szakértelme, rendszeres visszajelzéseink és személyre szabott továbbképzési programjaink segítségével gyorsan haladhat fölfelé a ranglétrán.
  • Teljesítményalapú javadalmazást biztosítunk. Az előzetesen megállapított célkitűzések elérése esetén Alapfizetésén túl, jelentős összegű bónuszban is részesülhet. A juttatási csomagot széles körű kiegészítő juttatásokkal egészítjük ki

A Henkel munkavállalói számára magától értetődő a törekvés a kimagasló teljesítményre

  • „Triple Two” (Háromszor kettő) filozófiánk fenntarthatóan támogatja az Ön munkáját a különböző üzleti területeken, feladatkörökben és országokban.
  • A Talent Management Cycle (Tehetséggondozási ciklus) keretében minden évben kiértékelik teljesítményét, és áttekinthető visszajelzést kap felettesétől. Ezután együtt meghatározzák a konkrét továbbfejlődési tervet.
  • A Henkel Global Academy (Globális Akadémia) több száz képzést kínál, a szakemberképzéstől a szakemberek oktatóinak vezetői képzéséig.

Célunk egy erős vezetői csapat kialakítása

Minden olyan Henkel vezető, aki más kollégákért is felelős, részt vesz Leadership Development Programunkban (Vezetői továbbképzési program). Mi így támogatjuk önt – és felettesét – első vezetői feladatától kezdve egészen a stratégiai fontosságú irányítási kérdésekig.

„Exceed”: kiemelkedő potenciállal rendelkező munkatársak kinevezése a feltörekvő piacokon

„Szakemberek nevelnek ki szakembereket” – ez az „Exceed” elnevezésű, 9 hónapos előléptetési programunk mottója. A cél magas szintű vezetési kompetenciák átadása a Henkel feltörekvő piacain és a növekedést biztosító régiókban. A helyszínen tartott workshopok és az e-oktatás eredményeit a személyes tanácsadás és meghatározott üzleti vonatkozású projektek terén szerzett munkatapasztalat mélyíti el. Az Exceed program révén ahhoz nyújtunk lehetőséget, hogy tartós és multikulturális kapcsolati hálózatot építsen ki különféle üzleti területeinkkel. Ezzel párhuzamosan előnyére válhat, hogy felső vezetőink jól ismerik a résztvevőket.

Fókuszban a növekedést biztosító régiók

Érdeklődik Ázsia, Kelet-Európa, Afrika/Közép-Kelet vagy Latin-Amerika iránt? Kitűnő, hiszen ezek a feltörekvő piacok jelentős növekedési potenciált hordoznak a Henkel számára. A lehetőségek megragadása érdekében célzott intézkedésekkel segítjük felkészülését a feltörekvő piacokkal való együttműködésre, illetve az ott folytatandó munkára.

Munkakörnyezet