4 Henkel dolgozó arca, a kamerába mosolyogva

Közvetlen munkába állás

Ön olyan tapasztalt szakember, aki folyamatosan törekszik a fejlődésre? Tökéletes, akkor nálunk egyből bele is foghat! Vállaljon felelősségteljes pozíciót valamelyik szervezeti egységünkben, bátran álljon elő innovatív ötletekkel, formálja márkáinkat és vállalati kultúránkat saját ötletei alapján!

Alakítsa karrierjét

Biztosak vagyunk benne, hogy már a belépéstől kezdődően megtalálja helyét a Henkelnél. Már a belépése előtt is számíthat ránk, választ adunk felmerülő kérdéseire. Átfogó online képzési csomagunk teljes felkészültséget nyújt. Csapata bármikor szívesen rendelkezésére áll majd.

2 Henkel munkatársunk irodai környezetben sétál

Népszerűsítse a munkakörnyezetet

Büszkék vagyunk a teljesítmény által motivált, változásra nyitott környezetünkre. Vezetőink és szakembereink elősegítik a digitális munkakultúrát, ezzel támogatva az egyéni felelősségvállalást, a szorosabb együttműködést és a rugalmas munkavégzést. Mi más kellhet még? További információért látogasson el globális karrier oldalunkra (angol nyelvű).

henkel

Élje meg velünk a vállalkozói szellemet

Amikor Fritz Henkel 1876-ban megalapította vállalatunkat, megalapozta az innovációba vetett hitünket, mely a mai napig is érvényes. A Henkelnél minden nap törekszünk termékeink és technológiáink fejlesztésére – Ön milyen ötlettel tudna hozzájárulni? További információért látogasson el globális karrier oldalunkra (angol nyelvű).

Jelentkezési folyamat

Online jelentkezés

Köszönjük, hogy első lépésként kitöltötte jelentkezését az állásportálunkon! Szükségünk lesz az önéletrajzára - lehetőleg PDF formátumban. Amennyiben van LinkedIn profilja, egy kattintással könnyen importálhatja adatait. Motivációs levelének csatolása opcionális.

Állásajánlatok tapasztalt szakemberek számára

Tovább a jelentkezéshez
Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

Fordulj toborzóinkhoz hasznos tanácsokért!

Ismerje meg kollégáit!

Sikertörténetek