Piacok

A Henkel megoldásai sok olyan termékben megtalálhatóak, amelyek mindennapi életünk részeit képezik: autók, könyvek és magazinok, számítógépek, repülőgépek, hűtők, mobiltelefonok, bútorok, textilek, csomagolás és még több. Tudjon meg többet a piacokról, amelyeken tevékenykedünk.

További angol nyelvű tájékoztatás a www.henkel-adhesives.com oldalon található.

Otthon, iskola, iroda & barkácsoláshoz

Több mint 75 éve a Henkel név innovációt, vezető minőséget és a szaktudás legmagasabb szintjét jelenti az otthoni, iskolai és irodai ragasztók terén.

A Henkel és vezető márkái az egész világon megtalálhatóak, a tudatosság és bizalom magas fokát élvezik a saját kategóriájukban és területükön. Minden termékünk és márkánk egy alapelven osztozik: A Henkel megkönnyíti az életet.

Építési és szerelési ragasztók

A Henkel innovatív portfóliót kínál kifejezetten a professzionális igények kielégítésére.

A Henkel 1876 óta a fogyasztói igényeket fejlett technológiája és partnerhálózata révén elégíti ki. Csak kattintson a bal oldali menüre és kapcsolódhat a szakoldalra. Örömmel állíthatjuk, hogy a Henkel termékei a szigorú ökológiai standardoknak megfelelően teljesítenek. 

Járműipar és szállítás

A Henkel kulcsfontosságú partner és megoldásokat biztosít az autók és gépjárművek, repülőgépek és fuvarozási rendszerek tervezésében, fejlesztésében, gyártásában és karbantartásában.

A Henkel nagy teljesítményű ragasztó és tömítő anyagai számos lehetőséget biztosítanak a fejlett, és könnyű karosszériák tervezésére és építésére valamint megvalósíthatóvá teszik a látszólag ellentmondó célokat, mint a nagyobb sebesség és az alacsonyabb üzemanyag fogyasztás.

Az ügyfelek tervezési és fejlesztési folyamatokba való korai bekvonásának köszönhetően a Henkel személyre szabott megoldásokat biztosít a piaci kihívásokra és szükségletekre, lehetővé téve ügyfelei számára, hogy versenyelőnyökre valamint környezetbarát és költséghatékony működésre tegyenek szert.

Automotive  
Aerospace

Bútor és Épületipar

A gyártók és a beszállítóik versenyképessége a modern gyártási folyamatoktól függ - jobban mint eddig bármikor. A termékek, folyamatok és szolgáltatások szaktudással történő támogatása lehetővé teszi, hogy magasabb minőséget, termelékenységet és gazdasági hatékonyságot érjenek el. Ennek gyakorlati alkalmazását mutatja meg a Henkel bútor- és épületipari ragasztóival.

A Henkel a dekoratív bútoripari felületek szakértője, mely lehetővé teszi, hogy új ötleteivel segítse a bútoripar megújuló termékpalettáját. Az iparban használt ragasztóink lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy javítsanak hatékonyságukon és hozzájáruljanak hosszútávú fenntarthatóságukhoz is.

Alkalmazási ismereteivel, sokrétű támogatással és ipari szemlélettel összekapcsolt széleskörű technológia teszi a Henkelt globális piaci vezetővé és választott beszállítóvá az épületipar gyártói körében.

A Henkel, Épület-tartóelemeihez használt bevizsgált ragasztóanyagait gyártó üzletág az Ön globális partnere a magas minőségű termékek és a professzionális technikai segítségnyújtás terén. Lehetővé téve ezzel, hogy ügyfeleink a termékfejlesztés, - tervezés és a folyékony PUR ragasztók biztonságos használata terén mindig egy lépéssel előrébb járjanak.

Elektronika

A elektronikai iparágban a termékek finomításának és gyártásának technológiái gyorsan fejlődnek. Pont ezért támaszkodik számos félvezető és elektronikai összeszerelési megoldásokat biztosító cég a Henkelre, hogy biztosítsa számukra a megbízható és kompatibilis anyagi megoldásokat a versenyképességük megőrzése érdekében.

A Henkel a világ vezető és leginkább fejlődő szolgáltatója a félvezető-burkolatokhoz, nyomtatott áramkörök összeszereléséhez és fejlett forrasztási megoldásokhoz szükséges minősített anyagoknak. A szeletszinttől, a kártyaszinten keresztül a végső összeszerelésig a Henkel egyedi helyzete révén képes világszínvonalú anyagokból készült termékeket, folyamati szakértelmet és teljes körű megoldásokat szállítani, ezzel elérhetővé téve a jövő elektronika iparát.

A Henkel széleskörű termékportfóliója költséghatékony megoldásokat biztosít valamennyi gyártási kihívásra, beleértve a ragasztópasztákat és -fóliákat, burkolóanyagokat, kijelzőanyagokat, tintákat és bevonatokat, alátöltő és hőszabályzó anyagokat.

Orvosi, higiéniás és gyógyszer-kibocsátási

A Henkel orvosi, higiéniás és gyógyszerkibocsátási mérnökei, specialistái és gyógyszerészei felismerik, hogy az Ön terméktervezési megoldása egyedi, így a ragasztóanyagoknak is annak kell lenniük.

A Henkel technikai tudása, alacsony kockázatú partnerségi javaslata, innovációs elgondolása, globális támogató infrastruktúrája, valamint a piacvezető anyagok terén elért vezető gyártói történelme biztosítja, hogy lehetővé tehessük az orvosi eszköztervezés és orvosi elektronikai ipar előrehaladását.

Az eldobható higiéniai valamint a nem szőtt szövetek iparágában gyártott termékeink összekötik a bőr barát megoldásokat a magas tapadási fokozattal. Ügyfeleink a ragasztóiparban elérhető legnagyobb kutatás-fejlesztési erőforrásokból húzhatnak hasznot. Ügyfeleinket a létesítményeinkben és a saját területeiken is képezzük, annak érdekében, hogy megértsük a szükségleteiket, és hogy megosszuk a ragasztóanyagok terén elért know-how-nkat az optimális eredmények érdekében.

A Henkel ragasztókat az iparágtól függetlenül a problémák megoldására tervezték, hogy egységes, megbízható teljesítményt nyújtsanak, és meghaladják az ügyfél elvárásait.

A berendezések hangjának és rezgésének csökkentésére szolgáló ragasztóktól kezdve a menetrögzítőkig és tömítőanyagokig, amelyek megakadályozzák a klímaberendezések hűtőközeg költséges szivárgásait, a Henkel minden megoldást egyedül biztosít, amelyek rendbe hozzák a gyártósorokat.

Megoldások a gyártáshoz
Mindegy, hogy milyen kihívásokkal néz szembe, van Henkel megoldás, amely optimális ragasztást, kényelmet és megbízhatóságot biztosít.

Ipari karbantartás és javítás

Amikor a mozgó alkatrészek nem mozognak, az költséges állásidőt, és nagyon költséges alkatrész- és a gépcserét jelent.

A Loctite megelőző karbantartási eljárásait a világelső ragasztó-gyártó megoldások segítik. Ez egy hatékony mód a berendezések meghibásodásának megelőzésére, és meghosszabbítja a gyártó berendezések élettartamát.
Henkel megoldások a karbantartás optimalizálásához

Orvosi

A Henkel orvosi, orvosi elektronikai és gyógyszerszállítási mérnökei, specialistái és vegyészei tisztában vannak azzal, hogy az Önök terméktervezési megoldásai egyediek, ezért a Henkel anyagoknak is azoknak kell lenniük.

A Henkel műszaki szakértelme, kis kockázatú partnerségi ajánlata, fejlesztési filozófiája, globális támogatási infrastruktúrája és múltja a piacvezető anyagok vezető gyártójaként mind azt biztosítják, hogy a jövőben is fejlesszük az orvosi műszerek tervezését.

Az orvosi tapaszokhoz a melegen olvadó, víz alapú, oldószeres akril és UV akril ragasztók tejes választékát biztosítjuk, amelyek kitűnően tapadnak, és eközben bőrbarátok, az orvosi alkalmazások különféle hordozóanyagaihoz is jól kötnek, és jól lélegeznek.

A Henkel tudja, hogy az egyenletes minőség kiemelkedően fontos a gyógyszeriparban, amivel biztosítjuk a szállítási rendszerek fejlesztője, a gyógyszerforgalmazó és a páciens számára is, hogy a tapasz jól oda fog tapadni, és a szert a tervezett módon átadja. Mi rendelkezünk a tapasztalatokkal, forrásokkal és szakértelemmel, hogy az Önök gyógytapasz projektje sikeres legyen.

A Henkel az orvosi elektronikai eszköz iparág számára nagyon megbízható, bevált szerelési megoldásokat kínál, mint az elektomosan vezető tinták és ragasztók, beágyazó, aláöntő, forrasztó és fólia anyagok. Ezeket a megoldásokat használják a kardio és neuro-stimulációs készülékek, a nedvességérzékelők, ECG és TENS elektródák gyártásakor.

Fémfeldolgozás

A Henkel kiváló fémfeldolgozási termékeket biztosít alkalmazástechnikai-rendszerekkel és a legjobb technikai támogatással, lehetővé téve az ügyfeleink számára, hogy költségcsökkentés mellett maximalizálják a termelékenységet.

A Henkel több mint 50 éve vezető beszállítója a minőségi fémfeldolgozási termékeknek, alkalmazási rendszereknek, és a szakértők közötti támogatásnak. Lehetővé tesszük az ügyfeleink számára, hogy maximalizálják a termelékenységüket a környezetbarát és költséghatékony működés mellett. Széleskörű termékportfóliónkban megtalálhatók a hengerolajok, megmunkálási kenőanyagok, tisztítószerek, előkezelők, és passzivátorok, melyeket számos iparágban használnak, mint pl. az élelmiszeripar, fémipar és az autóipar.

Csomagolás és papír

Az élelmiszerekkel és a fogyasztói termékekkel foglalkozó vállalatoknál alapvető szerepet játszik a csomagolás. Nem csak a védelemhez és a szállításhoz szükséges tartósságot és ellenállást biztosítja, de a polcmarketing szerves részét is képezi. A Henkel kulcsfontosságú szerepet játszik mindkét téren, a ragasztóktól kezdve, melyeket a csomagolóanyagok csomagolásának gyártásához használtak, és amelyek kiemelik az árut egy zsúfolt bolti polcon.

A márkás termékek bevezetése és az önkiszolgáló bevásárlóközpontok megjelenése óta a csomagolóipar egyre jobban erősödik. Az iparágban használt technológiák folyamatosan változnak és fejlődnek - ez egy olyan folyamat, melyben a Henkel kulcsfontosságú szerepet játszik. A modern termékcsomagolások természetesen kettős funkcióval rendelkeznek: megvédik a tartalmukat és eladják a terméket. A Henkel ragasztóanyagszakértői megoldásokat biztosítanak annak érdekében, hogy a csomagolástervezők ötleteit gyártható csomagokká lehessen változtatni.