Piacok

A Henkel megoldásai sok olyan termékben megtalálhatóak, amelyek mindennapi életünk részeit képezik: autók, könyvek és magazinok, számítógépek, repülőgépek, hűtők, mobiltelefonok, bútorok, textilek, csomagolás és még több. Tudjon meg többet a piacokról, amelyeken tevékenykedünk.

További angol nyelvű tájékoztatás a www.henkel-adhesives.com oldalon található.

Otthon, iskola, iroda & barkácsoláshoz

Több mint 75 éve a Henkel név innovációt, vezető minőséget és a szaktudás legmagasabb szintjét jelenti az otthoni, iskolai és irodai ragasztók terén.

A Henkel és vezető márkái az egész világon megtalálhatóak, a tudatosság és bizalom magas fokát élvezik a saját kategóriájukban és területükön. Minden termékünk és márkánk egy alapelven osztozik: A Henkel megkönnyíti az életet.

Építési és szerelési ragasztók

A Henkel innovatív portfóliót kínál kifejezetten a professzionális igények kielégítésére.

A Henkel 1876 óta a fogyasztói igényeket fejlett technológiája és partnerhálózata révén elégíti ki. Csak kattintson a bal oldali menüre és kapcsolódhat a szakoldalra. Örömmel állíthatjuk, hogy a Henkel termékei a szigorú ökológiai standardoknak megfelelően teljesítenek. 

Repülőgépgyártás és karbantartás

Több mint 50 éves tapasztalattal a szárnyaink alatt a Henkel piacvezető szerepet tölt be a repülőgépiparban az eredeti berendezésgyártók (OEM) valamint karbantartási-, javítási- és generáljavítási (MRO) szolgáltatásokat végző vállalatok által használt szerkezeti ragasztók és felületkezelő anyagok szegmensében. Nem számít, milyen kihívással néz szembe, mi tudunk segíteni. Több mint 5000 repülőgép-specifikációban készen állunk arra, hogy elejétől a végéig támogassuk folyamatait az egész világon. A Henkel nagy erőfeszítéseket tesz a kutatás-fejlesztésbe, hogy a Bonderite és Loctite termékek széles skáláját kínálja a gyártási- vagy karbantartási igények kezelésére. Szakértelmével és globális forgalmazási hálózatával a Henkel innovatív anyagai praktikus, gazdasági és teljesítménybeli előnyöket kínálnak az ügyfeleknek.

Termékeink megfelelnek a szigorú előírásoknak és a nagyon pontos specifikációknak. De mi nem elégszünk meg ennyivel. Mindig keressük a repülőgépgyártás és karbantartás területén szükséges fejlesztéseket.

Járműipar és szállítás

A Henkel kulcsfontosságú partner és megoldásszolgáltató az autók, teherautók, repülőgépek és közlekedési rendszerek tervezésében, fejlesztésében, gyártásában és karbantartásában. Nagy teljesítményű ragasztóink és tömítőanyagaink lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy korszerűsített, könnyű konstrukciókat tervezzenek és építsenek, és olyan, látszólag ellentmondó célokat tegyenek lehetővé, mint például a nagyobb sebesség és az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás.

Mivel a tervezési és fejlesztési folyamatok korai szakaszában is részt veszünk, testreszabott megoldásokat tudunk biztosítani a piaci kihívásokra és igényekre. Az eredmény jól megkülönböztethető versenyelőny, valamint környezettisztelő és költséghatékony műveletek.

Bútor és Épületipar

A gyártók és a beszállítóik versenyképessége a modern gyártási folyamatoktól függ - jobban mint eddig bármikor. A termékek, folyamatok és szolgáltatások szaktudással történő támogatása lehetővé teszi, hogy magasabb minőséget, termelékenységet és gazdasági hatékonyságot érjenek el. Ennek gyakorlati alkalmazását mutatja meg a Henkel bútor- és épületipari ragasztóival.

A Henkel a dekoratív bútoripari felületek szakértője, mely lehetővé teszi, hogy új ötleteivel segítse a bútoripar megújuló termékpalettáját. Az iparban használt ragasztóink lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy javítsanak hatékonyságukon és hozzájáruljanak hosszútávú fenntarthatóságukhoz is.

Alkalmazási ismereteivel, sokrétű támogatással és ipari szemlélettel összekapcsolt széleskörű technológia teszi a Henkelt globális piaci vezetővé és választott beszállítóvá az épületipar gyártói körében.

A Henkel, Épület-tartóelemeihez használt bevizsgált ragasztóanyagait gyártó üzletág az Ön globális partnere a magas minőségű termékek és a professzionális technikai segítségnyújtás terén. Lehetővé téve ezzel, hogy ügyfeleink a termékfejlesztés, - tervezés és a folyékony PUR ragasztók biztonságos használata terén mindig egy lépéssel előrébb járjanak.

Elektronika

Az elektronikai újítás életünk közel minden területét érinti. Fejlett gépjárművezetés-támogató rendszerekkel felszerelt hibrid és elektromos járműveket vezetünk, okostelefonokkal végezzük munkánkat és azzal játszunk, új világot láthatunk a kiterjesztett valóság (AR) headset-en keresztül, élvezhetjük a képernyőn megjelenő személyre szabott szórakoztatást repülés közben, és az életterünket irányíthatjuk csatlakoztatott otthoni eszközök segítségével. Évekkel ezelőtt ezeknek az újításoknak nagy része csak álom volt. 

A Henkel elsőrendű anyagbeszállító az elektronikai szerelési és félvezető iparágban. Fejlett vívmányaink olyan termékek széles skáláját tartalmazza, amelyek megkönnyíti az elektromos összekapcsolódást, szerkezeti integritást biztosítanak, kritikus védelmet nyújtanak és hővezetők a megbízható teljesítmény érdekében. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan termékeket hozunk létre, amelyek javítják a mai elektronikus technológiákat, és lehetővé teszik a holnap fejlődését.

Mérnöki faszerkezetek

A Henkel a fából készült termékekhez való, egykomponensű nedvesség hatására vulkanizálódó folyékony poluretán ragasztó rendszerek globális gyártója és beszállítója. A Loctite Purbond márkanév alatt magas minőségű ragasztórendszereket, ipari szakemberek szakavatott tanácsadását és megbízható technológiai támogatást nyújtunk az Ön igényeihez igazodva.

Vezető szerepet töltünk be a kimagasló hatású megoldások terén, melyeket a fogyasztók érdekében alkottunk. Legyen a partnerünk, hogy (még) fenntarthatóbb legyen!

Bútorok és épületelemek

Ha a gyártási folyamatok korszerűsítésére, könnyebb termékek és szerkezetek előállítására, vagy bútorok és épületelemek minőségének, hatékonyságának és fenntarthatóságának javítására törekszik, tudunk segíteni. A Henkelnél ragasztóink különféle faanyagok ragasztására használhatók fel számos alkalmazási területen a bútoriparban. És a legjobb, hogy ügyfeleinket globális értékesítési és műszaki támogató csapat segíti.

Vezető szerepet töltünk be a kimagasló hatású megoldások terén, melyeket a fogyasztók érdekében alkottunk. Legyen a partnerünk, hogy (még) fenntarthatóbb legyen!

Orvosi, higiéniás és gyógyszer-kibocsátási

A Henkel orvosi, higiéniás és gyógyszerkibocsátási mérnökei, specialistái és gyógyszerészei felismerik, hogy az Ön terméktervezési megoldása egyedi, így a ragasztóanyagoknak is annak kell lenniük.

A Henkel technikai tudása, alacsony kockázatú partnerségi javaslata, innovációs elgondolása, globális támogató infrastruktúrája, valamint a piacvezető anyagok terén elért vezető gyártói történelme biztosítja, hogy lehetővé tehessük az orvosi eszköztervezés és orvosi elektronikai ipar előrehaladását.

Az eldobható higiéniai valamint a nem szőtt szövetek iparágában gyártott termékeink összekötik a bőr barát megoldásokat a magas tapadási fokozattal. Ügyfeleink a ragasztóiparban elérhető legnagyobb kutatás-fejlesztési erőforrásokból húzhatnak hasznot. Ügyfeleinket a létesítményeinkben és a saját területeiken is képezzük, annak érdekében, hogy megértsük a szükségleteiket, és hogy megosszuk a ragasztóanyagok terén elért know-how-nkat az optimális eredmények érdekében.

Gyártás

A Henkel ragasztókat iparágtól függetlenül a problémák megoldására tervezték, hogy egységes, megbízható teljesítményt nyújtsanak, és meghaladják az ügyfél elvárásait.

A berendezések hangjának és rezgésének csökkentésére szolgáló ragasztóktól kezdve a menetrögzítőkig és tömítőanyagokig, amelyek megakadályozzák a klímaberendezések hűtőközegének költséges szivárgásait, a Henkel minden megoldást egy lépésben biztosít, állandó működésben tartva a gyártósorokat.

Megoldások a gyártáshoz
Mindegy, hogy milyen kihívásokkal néz szembe, van Henkel megoldás, amely optimális ragasztást, kényelmet és megbízhatóságot biztosít.

Ipari karbantartás és javítás

Amikor a mozgó alkatrészek nem mozognak, az költséges állásidőt, és nagyon költséges alkatrész- és gépcserét jelent.

A Loctite megelőző karbantartási eljárásait világelső ragasztó-gyártó megoldások segítik. Ez egy hatékony módszer a berendezések meghibásodásának megelőzésére, valamint meghosszabbítja a gyártó berendezések élettartamát.

Orvosi

A Henkel orvosi, orvos-elektronikai és gyógyszerszállítási mérnökei, specialistái és vegyészei tisztában vannak azzal, hogy az Önök terméktervezési megoldásai egyediek, ezért a Henkel anyagainak is azoknak kell lenniük.

A Henkel műszaki szakértelme, kis kockázatú partnerségi ajánlata, fejlesztési filozófiája, globális támogatási infrastruktúrája és múltja a piacvezető anyagok vezető gyártójaként mind azt biztosítják, hogy a jövőben is fejlesszük az orvosi műszerek tervezését.

Az orvosi tapaszokhoz a melegen olvadó, víz alapú, oldószeres akril és UV akril ragasztók teljes választékát biztosítjuk, amelyek kitűnően tapadnak, eközben bőrbarátok, valamint az orvosi alkalmazások különféle hordozóanyagaihoz is jól kötnek, és jól lélegeznek.

A Henkel tudja, hogy az egyenletes minőség kiemelkedően fontos a gyógyszeriparban, amivel biztosítjuk a szállítási rendszerek fejlesztője, a gyógyszerforgalmazó és a páciens számára is, hogy a tapasz jól oda fog tapadni, és a szert a tervezett módon átadja. Mi rendelkezünk a tapasztalatokkal, forrásokkal és szakértelemmel, hogy az Önök gyógytapasz projektje sikeres legyen.

A Henkel az orvos-elektronikai eszköz iparág számára nagyon megbízható, bevált szerelési megoldásokat kínál, mint az elektomosan vezető tinták és ragasztók, beágyazó, aláöntő, forrasztó és fólia anyagok. Ezeket a megoldásokat használják a kardio és neuro-stimulációs készülékek, a nedvességérzékelők, ECG és TENS elektródák gyártásakor.

Fémfeldolgozás

A Henkelnél a kiváló fémfeldolgozó termékeket az alkalmazási rendszerekkel és a legjobb technológiai támogatással kombináljuk, s ezzel lehetővé tesszük, hogy Ön maximalizálja termelékenységet a költségek csökkentése közben. Az acélok, színesfémek kovácsolásától kezdve az extrudálásig és húzásig a fémtekercs, a fémcsomagolás és a fémmegmunkáló megoldások portfólióját évtizedes tapasztalat és innováció támasztja alá.

Fémfeldolgozó ipar
Széles termékpalettánk hengerolajokat, megmunkálási kenőanyagokat, tisztítószereket, előkezelőket és passzivátumokat tartalmaz, amelyeket számos iparágban használnak, beleértve az élelmiszer- és italtartó konténerek gyártását, az acélgyártást és az autóipart.

Személyi higiénia

Az egészség, a wellness és a kényelem szempontjából a fogyasztók minőséget akarnak. Függetlenül attól, hogy a fogyasztó diszkrétséget keres a higiéniai termékekben, nagyobb biztonságérzetet, hogy nincs-e szivárgás vagy puha tapintást, fontos, hogy a termékfejlesztés az igényeire összpontosítson. A higiéniai gyártók és beszállítók fejlett technológiát alkalmaznak a nem szövött anyagból készült betétek, műanyag rétegek, nedvszívók, elasztikumok és speciális ragasztók kombinálásával, hogy ezeket összekapcsolják egyetlen céllal - az elégedettséggel.

A Henkel átfogó megoldásokat kínál a higiéniai ipar számára, hogy a fogyasztói igényeknek teljes mértékben megfeleljen. Fókuszunkban a fogyasztói érzékek állnak: látás, illat, tapintás és hang. Ragasztó megoldásaink skálája megfelel az Ön gyártási folyamatainak. Az eldobható higiéniai és nem szövött iparág számára kifejlesztett innovatív termékeink kombinálják a nagy tapadást a bőrbarát tulajdonságokkal, ezáltal felruházva az Ön higiéniai termékeit az egyes alkalmazásokhoz illő jellegzetességekkel.

Vezető szerepet töltünk be a kimagasló hatású megoldások terén, melyeket a fogyasztók érdekében alkottunk. Legyen a partnerünk, hogy (még) biztosabb legyen!

Csomagolás és papír

A vonzó kialakításon túl a fogyasztók olyan csomagolásokat keresnek, amelyek sarokköve a fenntarthatóság. Minden csomagolásnak biztosítania kell a fogyasztókat arról, hogy tartalma a márka ígéretének megfelelő. A fogyasztók igényeit figyelembe véve a gyártók a beszállítók felé fordulnak, akik megértik csomagolási kihívásaikat.

Sport és divat

A sporttermékeket és divatárukat gyártó iparban a fő kihívás a növekvő munkaerőköltségek és a „zöld” termelés terén elért haladás.  Amikor a Henkellel működik együtt, kihasználhatja globális hálózatunkat, technikai 'know-how'-t és innovációs képességeinket ezen problémák megoldásához. A legnagyobb ragasztóválasztékkal és speciális folyamatokkal kapcsolatos tudással támogatjuk a gyártási folyamatot, nem számít milyen kihívással állunk szemben.

Az Ön igényeire szabott szolgáltatások
A ragasztóipar technológiai vezetőjeként a Henkel optimalizált ragasztómegoldásokat kínál, hogy megfeleljen a cipő-, labda-, táska- vagy hajógyártási folyamatok követelményeinek. Különféle technológiai portfóliókat kínálunk, amelyek magukban foglalják a vízbázisú ragasztókat, toluolmentes ragasztókat, cianoakrilátokat, hotmelt és Pur hotmelt ragasztókat.

Szalagok, címkék és grafikák

A Henkelnél mi az Ön partnere vagyunk a fenntartható és innovatív szalag-, címke- és grafikai megoldások fejlesztésében. Nyomásra érzékeny ragasztóink (PSA) megfelelnek a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak mind élelmiszer-, mind nem élelmiszeripari alkalmazásokban, csökkentik a teljes energiafogyasztást, valamint a hulladékot és a csomagolást.Amennyiben egyedi igénye van, csapatunk megfelelő szakértelemmel az igényeihez szabott megoldást kínálja.

Az Ön igényeihez igazodó nyomásra érzékeny ragasztóanyagok
Elhivatott ragasztástechnológiai szakértőink elkötelezettek a PSA technológiák folyamatos fejlesztése és innovációja iránt. Partnereinkkel együttműködésben támogatjuk a haladást, és szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel a termékfejlesztési folyamat során. Testreszabott megoldásokkal és széleskörű tapasztalattal támogatjuk, melyeket gyártási folyamataiba integrálunk.